16 Kas 2023 #21 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 156,918 194,299 113 Enişte' Alıntı: Tipster benim dost tebriği yüzüme söylede düet yap dostunla Genişletmek için tıkla ... ilk yarı var değil bu İhtiyar 44 te ilk yarı Kg var oynasa sen olacağını önceden bilirdim
Enişte' Alıntı: Tipster benim dost tebriği yüzüme söylede düet yap dostunla Genişletmek için tıkla ... ilk yarı var değil bu İhtiyar 44 te ilk yarı Kg var oynasa sen olacağını önceden bilirdim
16 Kas 2023 #22 Enişte Vergi Muhbiri Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 90,694 100,262 113 Shellac' Alıntı: ilk yarı var değil bu İhtiyar 44 te ilk yarı Kg var oynasa sen olacağını önceden bilirdim Genişletmek için tıkla ... Çok denedik dost her ek denedık 1 den 90 a kadar ilk yarı kg’nin her türlüsünü denedik ama baronlar bırakmıyor kazanalım
Shellac' Alıntı: ilk yarı var değil bu İhtiyar 44 te ilk yarı Kg var oynasa sen olacağını önceden bilirdim Genişletmek için tıkla ... Çok denedik dost her ek denedık 1 den 90 a kadar ilk yarı kg’nin her türlüsünü denedik ama baronlar bırakmıyor kazanalım
16 Kas 2023 #23 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 156,918 194,299 113 Enişte' Alıntı: Çok denedik dost her ek denedık 1 den 90 a kadar ilk yarı kg’nin her türlüsünü denedik ama baronlar bırakmıyor kazanalım Genişletmek için tıkla ... doctor gibi sağlıklara oyna İhtiyar para orda geçen bir yerde gördüm sağlıkçı kart görümüş
Enişte' Alıntı: Çok denedik dost her ek denedık 1 den 90 a kadar ilk yarı kg’nin her türlüsünü denedik ama baronlar bırakmıyor kazanalım Genişletmek için tıkla ... doctor gibi sağlıklara oyna İhtiyar para orda geçen bir yerde gördüm sağlıkçı kart görümüş
16 Kas 2023 #24 Enişte Vergi Muhbiri Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 90,694 100,262 113 Shellac' Alıntı: doctor gibi sağlıklara oyna İhtiyar para orda geçen bir yerde gördüm sağlıkçı kart görümüş Genişletmek için tıkla ... Güzel oran verir ona dost sağlıkçı ilk yardım yapar 0.5 üst
Shellac' Alıntı: doctor gibi sağlıklara oyna İhtiyar para orda geçen bir yerde gördüm sağlıkçı kart görümüş Genişletmek için tıkla ... Güzel oran verir ona dost sağlıkçı ilk yardım yapar 0.5 üst
16 Kas 2023 #25 AKQJ ❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞ Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,734 8,775 113 sahaya kopek girer bahsine kadar oynadikta bu skor mkor kafam basmiyor pek. tipstir kuponlari deli sacmasi. yilda bi boyle kuponlar deng geliyor ölmeden oynamak lazim aslında bide meshur dgy kuponu vardi, paranin para zamani 11 liraya daire parasi 😄
sahaya kopek girer bahsine kadar oynadikta bu skor mkor kafam basmiyor pek. tipstir kuponlari deli sacmasi. yilda bi boyle kuponlar deng geliyor ölmeden oynamak lazim aslında bide meshur dgy kuponu vardi, paranin para zamani 11 liraya daire parasi 😄