- 14,185
- 7,838
- 113
Bu illette olmasaydık bizde duserdik belki oralara, simdi kullanılmış dona 1000 lira verene kadar,onu 100.000 TL yapma derdine düşüyoruzElin kokmuş donuyla bir de el arabasına mı biniyorlar yuh be, şan şerefde kalmadı agalar
Bu illette olmasaydık bizde duserdik belki oralara, simdi kullanılmış dona 1000 lira verene kadar,onu 100.000 TL yapma derdine düşüyoruzElin kokmuş donuyla bir de el arabasına mı biniyorlar yuh be, şan şerefde kalmadı agalar
Knka kimseye göre normal değildir bu durum 😀Mert kardeşim ilk kez duymadım da yakıştıramıyorum diyelim,bir erkeğe bilemedim yani böyle işleri normal değil bana göre.
Kısmet gardasim Antep'in hamamları da meshurmus...belki bir gün yolumuz düşer ins...B
Baştacısınız hocam,olur da Antep'e yolu düşen olursa başımla beraber her zaman.
Satılmış ağa yazık olur sana 🤣1000 tl sine varmisin iddiaya? 😀
Aga her periyot ustte biraz iddaali kaçıyor haklı1000 tl sine varmisin iddiaya? 😀
Öyle deme bi kere telekom hamburg maçını izlemeye gitmiştim 200 tl ile başlayıp her periyot per başı üst verip 4/4 le eve dönmüştüm🤣Aga her periyot ustte biraz iddaali kaçıyor haklı
Risk almadan 4000 bin tl yi don satarak mi bulacaksın 😀 tabi risk alacaksın 😀Aga her periyot ustte biraz iddaali kaçıyor haklı
Dost soğan kebabı. Patlıcan kebabı sabah ciğerde varmıB
Baştacısınız hocam,olur da Antep'e yolu düşen olursa başımla beraber her zaman.
Hersey o 200 tl yi basmakta 😀Öyle deme bi kere telekom hamburg maçını izlemeye gitmiştim 200 tl ile başlayıp her periyot per başı üst verip 4/4 le eve dönmüştüm🤣
Antep'te hamamlar da artık tehlike be hocam,hepsi düğmeci dolmaya başladı, eğilmeye korkar olduk artık,o yüzden hamam işini bıraktık,ama güzel mekanlar var sauna felanKısmet gardasim Antep'in hamamları da meshurmus...belki bir gün yolumuz düşer ins...
Aslında karı donu diye hikaye den saticanRisk almadan 4000 bin tl yi don satarak mi bulacaksın 😀 tabi risk alacaksın 😀
Öyle de bu kadar kesin tahmin muhabbetine gerek yok. Adı şans oyunu olan bir oyuna kesinlik katılmazÖyle deme bi kere telekom hamburg maçını izlemeye gitmiştim 200 tl ile başlayıp her periyot per başı üst verip 4/4 le eve dönmüştüm🤣
Şans dost bazen geldi mi tam geliyor o arayı iyi değerlendirmek lazım işte ben artık kazandıkca nişanlımla yiyip içiyorum kaybedince en azından yanıma bu kâr kaldı diyorumHersey o 200 tl yi basmakta 😀
😀😀😀😀😀😀 hemen 3 kağıta aklınız gidiyor 😀Aslında karı donu diye hikaye den satican
Baskete alt üst oynayacağına yazı tura oyna daha garanti 🤣Öyle de bu kadar kesin tahmin muhabbetine gerek yok. Adı şans oyunu olan bir oyuna kesinlik katılmaz![]()
Rüzgarı almışsın yanınaÖyle deme bi kere telekom hamburg maçını izlemeye gitmiştim 200 tl ile başlayıp her periyot per başı üst verip 4/4 le eve dönmüştüm🤣
Burada bizim halk sabaha ezanından sonra beyran çok tüketiyor hocam,tam vitamin deposu,onu bir ye varya, üç saat yolu yayan gidersinDost soğan kebabı. Patlıcan kebabı sabah ciğerde varmı
En iyisi dostumŞans dost bazen geldi mi tam geliyor o arayı iyi değerlendirmek lazım işte ben artık kazandıkca nişanlımla yiyip içiyorum kaybedince en azından yanıma bu kâr kaldı diyorum
Hersey o 200 tl yi basmakla başladı 🤣Hersey o 200 tl yi basmakta 😀
Devir o devir başka çare bırakmadılar 😅😀😀😀😀😀😀 hemen 3 kağıta aklınız gidiyor 😀