Ciğer şart ya sabah böyle uyanır uyanmaz yiyeceksin sumaklı soğanlı ofBurada bizim halk sabaha ezanından sonra beyran çok tüketiyor hocam,tam vitamin deposu,onu bir ye varya, üç saat yolu yayan gidersin
Ciğer şart ya sabah böyle uyanır uyanmaz yiyeceksin sumaklı soğanlı ofBurada bizim halk sabaha ezanından sonra beyran çok tüketiyor hocam,tam vitamin deposu,onu bir ye varya, üç saat yolu yayan gidersin
Biliyorum onuda yedim bacanagim antepli yazın ordaydım mükembel bir şehirBurada bizim halk sabaha ezanından sonra beyran çok tüketiyor hocam,tam vitamin deposu,onu bir ye varya, üç saat yolu yayan gidersin
Sabah namazı diğer yemeye gidiyorlar dostCiğer şart ya sabah böyle uyanır uyanmaz yiyeceksin sumaklı soğanlı of
Merkezde kale altı var, Antep'in en eski yerleşim yerlerinin olduğu yer, orası Antep kalesi altında ve sabah ezanından orada hepsini açık bulabilirsin lezzet desen 10/10 ciğer felan tam kıvamında, ateş edersin sabah sabahCiğer şart ya sabah böyle uyanır uyanmaz yiyeceksin sumaklı soğanlı of
Uykudan feraget edip yatarsam sana kızarım🤣@sapsap10 gel sende benimle başla her periyot üst oynayalım
Kısmet olursa bi gün adana antep diyarbakır yapmak istiyorum özellikle şu diyarbakırda ömer tinteye gitmek belki duymuşsundurMerkezde kale altı var, Antep'in en eski yerleşim yerlerinin olduğu yer, orası Antep kalesi altında ve sabah ezanından orada hepsini açık bulabilirsin lezzet desen 10/10 ciğer felan tam kıvamında, ateş edersin sabah sabah
Kral niyeyse sende bu işe girecek potansiyel görmeye başladım aman diyim ha bak,bu don işi felan sakat,dalgaya gelirsin ne me lazımWeiterleitungshinweis
www.google.com
Yemek kültürü coknzengin özellikle et ve tatlı konusundaMerkezde kale altı var, Antep'in en eski yerleşim yerlerinin olduğu yer, orası Antep kalesi altında ve sabah ezanından orada hepsini açık bulabilirsin lezzet desen 10/10 ciğer felan tam kıvamında, ateş edersin sabah sabah
Bahse kirli donlar bulaştı.Weiterleitungshinweis
www.google.com
3 saat uyusan sana yeter 😀Uykudan feraget edip yatarsam sana kızarım🤣
Tâbi hocam ama doğuya gezmeye gelenler her zaman yemek konusunda önceliği Antep'e veriyor sende biliyorsun bizim yemek kültürü aşırı farklıKısmet olursa bi gün adana antep diyarbakır yapmak istiyorum özellikle şu diyarbakırda ömer tinteye gitmek belki duymuşsundur
Senin enerjinden herkese versin tanrım3 saat uyusan sana yeter 😀
Tahtakale de toptanciligini yapan iyi kazanır.Kral niyeyse sende bu işe girecek potansiyel görmeye başladım aman diyim ha bak,bu don işi felan sakat,dalgaya gelirsin ne me lazım
Evet ya antep çok ayrı ama sizde bi Bişirici Kebap var biliyorsundur sosyal medyada gördükce diyorum antepe yakışmıyorTâbi hocam ama doğuya gezmeye gelenler her zaman yemek konusunda önceliği Antep'e veriyor sende biliyorsun bizim yemek kültürü aşırı farklı
Bundan sonra parayı bahse değil dona yatıralım öyleyseJaponya'da bu kullanılmış çamaşırın otomatı varmış beyler onedio da yazioe😅😅🤭
Sen birde roll de gor beni sende uyuma 3 de görüşelim 😀Senin enerjinden herkese versin tanrım![]()