- 80,970
- 54,137
- 113
Olsun dost sen yakalarsin biseylerAlamadim valla dost gs olu gibiydi![]()
Olsun dost sen yakalarsin biseylerAlamadim valla dost gs olu gibiydi![]()
Ben basta vardim saymadim dost ekleniyomuyuz@Btas70
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
Son 11-12 sayı kala gelenleri almadım
Liste budur @sapsap10
89-79 ilk mesajın dümenden son 15 yazsan olurdu🤣Ben geldiğimde 11 sayı vardı dost önemli olan maçın orası pushshahaj
Benim vadem doldu Ekim ayı bitti aqBallar akmaya devammı azda şu arakadaşa sıçrat @AllanSaintMaximin
Pıtırcık oldun yer bal damlıyor arada suvatımın konularınada git dicemde onu kimse düzeltemezAlamadim valla dost gs olu gibiydi![]()
@sapsap10 dostumuz komple site şifrelerini bana devretmiştir@Saulalvarez denilen dostumuz ödülü bana devir etmiştir
Uza awAbuzer
@sapsap10 bu adam da var. Ben paralı diye almadım. En alınacak adam bu adamBen basta vardim saymadim dost ekleniyomuyuz
Maç 91-84 bitti dolandirildik 🤣🤣89-79 ilk mesajın dümenden son 15 yazsan olurdu🤣
@Abuzerkömürcü hakkını bana devretmiştir. Devrettim demedi ama gönlünü biliyorum@Saulalvarez denilen dostumuz ödülü bana devir etmiştir
İmkansiz@Saulalvarez denilen dostumuz ödülü bana devir etmiştir
Paralı diye neden almadın reis o insan değil mi 😂@sapsap10 bu adam da var. Ben paralı diye almadım. En alınacak adam bu adam
Ben yok muyum la mesajlara bakıyorum en az 20 mesaj var@sapsap10 bu adam da var. Ben paralı diye almadım. En alınacak adam bu adam
Seni kim duzeltecek ak puhahaPıtırcık oldun yer bal damlıyor arada suvatımın konularınada git dicemde onu kimse düzeltemez
Maç bittikten sonra benim 50 mesajım var 🤣🤣Ben yok muyum la mesajlara bakıyorum en az 20 mesaj var
Gecen kodaydik suatin 13k lik olduk iki dagitim actik suattaPıtırcık oldun yer bal damlıyor arada suvatımın konularınada git dicemde onu kimse düzeltemez
Kupon miktarı 1 diyor niye yanlış beyan veriyonKolossos maçı ilk yarı 78-79 üst
2 si de gelirse dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 650574Ekli dosyayı görüntüle 650575
Teprikler,iyisin iyi hadi..Kolossos maçı ilk yarı 78-79 üst
2 si de gelirse dağıtım yaparızEkli dosyayı görüntüle 650574Ekli dosyayı görüntüle 650575