- 64,737
- 35,951
- 113
Bende son açtığım 10 konuda 6 kazandı var suvatım rekabetin benle olamaz 😀Seni kim duzeltecek ak puhaha
Bende son açtığım 10 konuda 6 kazandı var suvatım rekabetin benle olamaz 😀Seni kim duzeltecek ak puhaha
Kazandi olsun diye gelen maci atmiyoz ak puahhahabBende son açtığım 10 konuda 6 kazandı var suvatım rekabetin benle olamaz 😀
Aynen suvatım bjk kazanırken atmıştık samsun kazanrken atmıştık doğru 😀 bide oranlar 14 ve 8Kazandi olsun diye gelen maci atmiyoz ak puahhahab
Eyw dost kasa varda simdi alistirdik dostlari 2-3 k lik rollete acmiom kasa toparliyim irtaligi yesillendiririz ins@sapsap10 bu adam da var. Ben paralı diye almadım. En alınacak adam bu adam
@Dedeslot Destek beni canlı destek olarak girsem de almıştır bilginizeShellac forumu bana devretmistir burada bilgi gececektir
Bjk yi ben dedim zaten uza bir yav kimle yarisacan senAynen suvatım bjk kazanırken atmıştık samsun kazanrken atmıştık doğru 😀 bide oranlar 14 ve 8
Kasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelimEyw dost kasa varda simdi alistirdik dostlari 2-3 k lik rollete acmiom kasa toparliyim irtaligi yesillendiririz ins![]()
Aç kasa 2.5 k hedef 20 yaparsın senEyw dost kasa varda simdi alistirdik dostlari 2-3 k lik rollete acmiom kasa toparliyim irtaligi yesillendiririz ins![]()
Kasa yok çay yokKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Kasa 0Kasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Yaw he he şimdi bi 17 oran alırım gelir sınra ne dicen he ne dicrnBjk yi ben dedim zaten uza bir yav kimle yarisacan sen
Kasam yok bı 100 ftn ye okeyimKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Kasa -300k dost puahhahbaahKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Dahil ettik dostBen yok muyum la mesajlara bakıyorum en az 20 mesaj var
16.5 geldi bile bizim uzaaYaw he he şimdi bi 17 oran alırım gelir sınra ne dicen he ne dicrn
Aynen Yalova dan selamlar puahahah16.5 geldi bile bizim uzaa
Kumarın veresiyesi olmaz suhat kardes16.5 geldi bile bizim uzaa
Eyvallah dostDahil ettik dost