- 45,281
- 28,731
- 113
B.kunu da çıkarmayalım da 🤣🤣O
Zaman ben 2 ödül kazandım demek oluyor bu 😀😀
B.kunu da çıkarmayalım da 🤣🤣O
Zaman ben 2 ödül kazandım demek oluyor bu 😀😀
Kötü sovmediysen bişey olmaz 😄😄İçimden sövdüydüm hata bendeymiş kardo hakkını helal et
😀😀B.kunu da çıkarmayalım da 🤣🤣
Nasip olmadı henüz elbet 2 gün 😂100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
Ben bu ay Allah biliyor toplamda 50 k ya yakın çekim yaptım 20 k borç ödedim 10-15 k arası da burada dağıttım herkes de biliyor fazla fazla attığımi geri kalanı da geri verdik iddaya helali hoş olsun kimseye attığım paraninda hesabını yapmadim yapmam da çünkü bizede cok faydası dokundu buradaki arkadaşların sağolsunlar ama şu konuda çok tuhafıma gidiyor 100 200 k falan yazıp 5 kişiye 100 dagitanlar falan oluyor ayıptır ya ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
Dost sanalda alınıp verilen paralara gelmeyecek gözüyle bakacaksın ben kimseden geri dönüş bekleyerek dağıtmıyorum belki kazanıp borçlarını öderler insanlar diye bakıyorum geçtiğimiz kış anasının nikahı gibi icralıktım şükğr her boku kapattık o yüzden ben dağıtım işine böyle bakıyorumValla Ağa tebrik ederim iyi hoş diyorsun doğrusunu da yapıyorsun dağıtmak güzeldir ama düşmeye görsün insan. Bazen insan o benciller gibi olabilsem diyor. Bı kaç gün sonra anlarsın ne demek istediğimi
Suvatım 1-2 olduAl ak orani iyi zaten ama yatma garantili
Ramo üstüne mi alındın 🤣🤣Ben bu ay Allah biliyor toplamda 50 k ya yakın çekim yaptım 20 k borç ödedim 10-15 k arası da burada dağıttım herkes de biliyor fazla fazla attığımi geri kalanı da geri verdik iddaya helali hoş olsun kimseye attığım paraninda hesabını yapmadim yapmam da çünkü bizede cok faydası dokundu buradaki arkadaşların sağolsunlar ama şu konuda çok tuhafıma gidiyor 100 200 k falan yazıp 5 kişiye 100 dagitanlar falan oluyor ayıptır ya ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin
Senin gönlün harbi büyük kardeşim sende çıkar yok ciddenBen bu ay Allah biliyor toplamda 50 k ya yakın çekim yaptım 20 k borç ödedim 10-15 k arası da burada dağıttım herkes de biliyor fazla fazla attığımi geri kalanı da geri verdik iddaya helali hoş olsun kimseye attığım paraninda hesabını yapmadim yapmam da çünkü bizede cok faydası dokundu buradaki arkadaşların sağolsunlar ama şu konuda çok tuhafıma gidiyor 100 200 k falan yazıp 5 kişiye 100 dagitanlar falan oluyor ayıptır ya ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin
Allah gönlüne göre versin dostum. Gözün aydinDost sanalda alınıp verilen paralara gelmeyecek gözüyle bakacaksın ben kimseden geri dönüş bekleyerek dağıtmıyorum belki kazanıp borçlarını öderler insanlar diye bakıyorum geçtiğimiz kış anasının nikahı gibi icralıktım şükğr her boku kapattık o yüzden ben dağıtım işine böyle bakıyorum
CümlemizeAllah gönlüne göre versin dostum. Gözün aydin
Ben niye üstüme alinayim aq beni bilen biliyor illa sponsor mu yazdiralim iyilik yaptığımizda 🤣Ramo üstüne mi alındın 🤣🤣
Eyvallah dostumSenin gönlün harbi büyük kardeşim sende çıkar yok cidden
Kesene ömrüne bereket kral 👍Ramo üstüne mi alındın 🤣🤣
La az önce 17 oranı kaçırdım gördünmü şurda yazdım suvatoma his geldi kasımpaşa 1/2 diye ödül gelene kadar 1-1 oldu şimdi 1-2Eyvallah dostum
Senin bende kredin çok mesela o gün battığımda attığın x lirayı 50k yapmıştım🤣🤣Ben niye üstüme alinayim aq beni bilen biliyor illa sponsor mu yazdiralim iyilik yaptığımizda 🤣
😞🥺Senin bende kredin çok mesela o gün battığımda attığın x lirayı 50k yapmıştım🤣🤣