Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sapsap10 | İkili Basket

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,412
33,137
113
100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
Ben bu ay Allah biliyor toplamda 50 k ya yakın çekim yaptım 20 k borç ödedim 10-15 k arası da burada dağıttım herkes de biliyor fazla fazla attığımi geri kalanı da geri verdik iddaya helali hoş olsun kimseye attığım paraninda hesabını yapmadim yapmam da çünkü bizede cok faydası dokundu buradaki arkadaşların sağolsunlar ama şu konuda çok tuhafıma gidiyor 100 200 k falan yazıp 5 kişiye 100 dagitanlar falan oluyor ayıptır ya ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Valla Ağa tebrik ederim iyi hoş diyorsun doğrusunu da yapıyorsun dağıtmak güzeldir ama düşmeye görsün insan. Bazen insan o benciller gibi olabilsem diyor. Bı kaç gün sonra anlarsın ne demek istediğimi
Dost sanalda alınıp verilen paralara gelmeyecek gözüyle bakacaksın ben kimseden geri dönüş bekleyerek dağıtmıyorum belki kazanıp borçlarını öderler insanlar diye bakıyorum geçtiğimiz kış anasının nikahı gibi icralıktım şükğr her boku kapattık o yüzden ben dağıtım işine böyle bakıyorum

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Ben bu ay Allah biliyor toplamda 50 k ya yakın çekim yaptım 20 k borç ödedim 10-15 k arası da burada dağıttım herkes de biliyor fazla fazla attığımi geri kalanı da geri verdik iddaya helali hoş olsun kimseye attığım paraninda hesabını yapmadim yapmam da çünkü bizede cok faydası dokundu buradaki arkadaşların sağolsunlar ama şu konuda çok tuhafıma gidiyor 100 200 k falan yazıp 5 kişiye 100 dagitanlar falan oluyor ayıptır ya ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin
Ramo üstüne mi alındın 🤣🤣

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,123
11,709
113
Senin gönlün harbi büyük kardeşim sende çıkar yok cidden

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,060
27,453
113
Dost sanalda alınıp verilen paralara gelmeyecek gözüyle bakacaksın ben kimseden geri dönüş bekleyerek dağıtmıyorum belki kazanıp borçlarını öderler insanlar diye bakıyorum geçtiğimiz kış anasının nikahı gibi icralıktım şükğr her boku kapattık o yüzden ben dağıtım işine böyle bakıyorum
Allah gönlüne göre versin dostum. Gözün aydin