- 7,972
- 2,657
- 113
Daha 8 dk vardı 1 dk da 10 sayı atacak potansiyel var iki takımda da demiştim yanltmadilar şimdi diğer ceyrekleri boşverin adam kazandı güzel oldu bugün kaç tane roll takip ettim hepsi kayıp artık kazansın adamlar biraz da
Geçmişini bilmiyorum vallaBu bir dönem partizan da oynayan moore ni
Kazanırız bı gün bekliyoruzReis fenerin kazandığı gün yok ama olsun
Tabi hatta kredi çekip dağıtacak ,🤣🤣@sapsap10 hepimiz kazandık dimi dost 😂😂😂😂😂😂
7,8 takip var kazanma ihtimali 100de 35 civarı herkese bol şanslarReis fenerin kazandığı gün yok ama olsun
Evet bizi forumda boş boş gezmeye bırakma@sapsap10 Bir adım daha yakışır tüm forum konuda
Sen en baştan beri yoksun milletin hakina girme 🤣En basindan beri kimler var biliyorum ben 😂😂😂
Valla ben konuyu görünce geldim halen burdayım dost verirse verir vermezse aşşası sağ olsun ❤En basindan beri kimler var biliyorum ben 😂😂😂
Yok abi ben kimsenin hakkını yedirtmem 🤣🤣 listeyi ben yaparımBeyler adam kendisi seçecek zaten relax
@sapsap10
Ben mi yokum bak bakalım ilk mesaja?Sen en baştan beri yoksun milletin hakina girme 🤣
Ona bakmaz bence tanıdığı kişiler bir adım önde her zaman öyle olurEn basindan beri kimler var biliyorum ben 😂😂😂
Liste yapılacak bir durum yok ki rol değil ki bu adam belirtmişYok abi ben kimsenin hakkını yedirtmem 🤣🤣 listeyi ben yaparım
Sen kral baştacı bir kişi eledim başka istemeyen varsa belli etsinValla ben konuyu görünce geldim halen burdayım dost verirse verir vermezse aşşası sağ olsun ❤