- 23,121
- 11,708
- 113
Böyle şakayı bile sevmiyorum ben dostum bilgin olsun bir daha tekrarlamazsan sevinirim.Sen en baştan beri yoksun milletin hakina girme 🤣
Böyle şakayı bile sevmiyorum ben dostum bilgin olsun bir daha tekrarlamazsan sevinirim.Sen en baştan beri yoksun milletin hakina girme 🤣
Dayı beni iki kere yazsana listeyeYok abi ben kimsenin hakkını yedirtmem 🤣🤣 listeyi ben yaparım
Nasip brom kul nasibini yerOna bakmaz bence tanıdığı kişiler bir adım önde her zaman öyle olur
Olur kanka 3 kerede yazarım 🤣🤣Dayı beni iki kere yazsana listeye
Eyvallah dostBöyle şakayı bile sevmiyorum ben dostum bilgin olsun bir daha tekrarlamazsan sevinirim.
Daim olsunGelmiş güzel
Yakışmaz zaten vura vura gittik baştan beri sayanları liste yapar mısın@sapsap10 Bir adım daha yakışır tüm forum konuda
Tekrardan tebrikler kardoGelmiş güzel
Sakalasiyoriz kanka adam istediğine verir son gelene bile verebilirListe yapılacak bir durum yok ki rol değil ki bu adam belirtmiş
Yapalım kardoYakışmaz zaten vura vura gittik baştan beri sayanları liste yapar mısın
Kral sen 100-150k basmıyon mu ne roll kovalıyon 🤣Dayı beni iki kere yazsana listeye
Hayatim da bir kere hile yapayim dedim universitede adımı 2 kere yazdım 3 kişiye ödül verecekler 2 sinde ben ciktim hileden odulude alamamistimOlur kanka 3 kerede yazarım 🤣🤣
Genede bana çıkmaz geçen 104 kişide 100 e gitemedim ben aq 😂Olur kanka 3 kerede yazarım 🤣🤣
Dost ben 2 sayfadan 20 sayfaya kadar varım trk tek saydım hak geçmesinYakışmaz zaten vura vura gittik baştan beri sayanları liste yapar mısın
Kanka o listede bende vardım ya şaka gibi 100 kişinin içine girememek ahahahGenede bana çıkmaz geçen 104 kişide 100 e gitemedim ben aq 😂
Geçmez geçmez merak etmeDost ben 2 sayfadan 20 sayfaya kadar varım trk tek saydım hak geçmesin