Sen tamamla kalanı da fero o zamanLayn marleye 300 at yemek yiyecek adam
Sen tamamla kalanı da fero o zamanLayn marleye 300 at yemek yiyecek adam
Kazancın daim olsun dost yardıma ihtiyacın olursa çağır bizi gün içinde 🤣2-3 kişi dedik 7 kişi oldu daha da laf eden çıkmasın lütfen![]()
Ben dolandırayımmı la ilk olcak nolur 😂😂😂😂😂İyi bana biri rol yapsın ben dolandiriliyirim 🤣🤣
Tanerinde baya mesajı varmış ?Varım kardo. La özelden bi yazaydın dün ağzımıza balı çalıp gittin 🤣
Kaç Atacan şöyle tamamlayayim üstünüSen tamamla kalanı da fero o zaman![]()
Sen bet sitesimisin 🤣🤣Ben dolandırayımmı la ilk olcak nolur 😂😂😂😂😂
Onun vukuati var dost boşver girme okunuya paranı al kaçTanerinde baya mesajı varmış ?
Başkanım bende payfix yok sagolsunsan kapattılar onu 😂 payco ve IBAN yazdım kesene ömrüne bereketBu liste marleye fix atsın sende bana iban salla kelle başı 150 şer atalım
Sadece belirtmek istedimOnun vukuati var dost boşver girme okunuya paranı al kaç
Dost akşam 35 k yi sıfırlayıp yattım valla mesajlarını sonradan gördüm ,Varım kardo. La özelden bi yazaydın dün ağzımıza balı çalıp gittin 🤣
Tabi 100 e 1000 var 150 at sen hallederiz 😂😂😂😂Sen bet sitesimisin 🤣🤣
Bilerek almadım zaten onu. Etkinlik sahibi de tasdikledi 😄Onun vukuati var dost boşver girme okunuya paranı al kaç
Dm kapalıBilerek almadım zaten onu. Etkinlik sahibi de tasdikledi 😄
Link pleseaTabi 100 e 1000 var 150 at sen hallederiz 😂😂😂😂
Yine de sağol kardo. Sağlık olsunDost akşam 35 k yi sıfırlayıp yattım valla mesajlarını sonradan gördüm ,![]()
Dost geçmiş olsunDost akşam 35 k yi sıfırlayıp yattım valla mesajlarını sonradan gördüm ,![]()
Kesene bereket baskanMarleye attım herkese bol şanslar
Eyvallah kardoMarleye attım herkese bol şanslar