- 14,933
- 5,121
- 113
Bilader takım Ankaragücü ile oynadı farkinda misin united 3 ler bu takımı@Daimon dost hafta içi m.unitet maçı kazanırız eğer takım bu şekilde oynamaya devam ederse dahada iyi olcak form tuttukların da
Bilader takım Ankaragücü ile oynadı farkinda misin united 3 ler bu takımı@Daimon dost hafta içi m.unitet maçı kazanırız eğer takım bu şekilde oynamaya devam ederse dahada iyi olcak form tuttukların da
%80 mi %800 oynasın Anca Kazanır Orası trentyol süperlıg Degil@Daimon dost yüzde yüz oynamasın yüzde 80 olsun yoksa kalpten giderim ben hem son apdül kader keitayi izlerken keyif alırdım birde bu zaha adama inan acayip yakışıyor ayağında top varken ben topcuyum diyor resmen
Kaleciye dua etsinler ne anlatıyon sen kesin Fenerlisin 🤣🤣🤣Bilader takım Ankaragücü ile oynadı farkinda misin united 3 ler bu takımı
OrduluyumKaleciye dua etsinler ne anlatıyon sen kesin Fenerlisin 🤣🤣🤣
Aynen kör topal hepsi var uzay takimi 😂@pehlivan35 dost kiminle oynadığını beni ilgilendirmiyor ki ben GS nin form tutmasına bakıyorum bu takım çok üst düzey bilmem anlatabildim mi
Hahaha komik şey seniOrduluyum
Valla burda futbol cahili biri varsa o ben değilde sensin galiba 😂😂@mekan5959 futbol bilgin çok belli dostum senin biraz futboldan anla ondan sonra yorum yap sadece boş yorum olsun diye konuşma
Biz oralara çıkmışız hiç yoktan senin takım ne zaman çıktı süperlig ile şampiyonlar ligini bir tutuyorsanız yazık size hahahaherneyse Manu Macında Bu bursalı arkadas uzay takımını gorur![]()
Öyle reis konuşsunlar boşver@Daimon dost dünde söyledim bugünde söylüyorum bu ligde GS fener uzak giderler kadro çok fazla gerçekten çok belli oluyor
kadro Kalıtesı hakkında laf etmıyoruz Zaten ama birazda abartmamak lazım 2 yarı ankaragucunun neler yapmak istedigini herkez Gordu@Novasky dost ben hep burdayım farketmiyorki manu maçı Bayer maçı biz skora göre takım tutmuyoruz başka insanlarla karıştırma beni ben farkındaysan sadece GS hatika uçuyor falan demiyorum bu ligde GS fenerin kadro çok üst düzey diyorum