Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sarı-Kırmızılılar Ankaragücü Karşısında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
@Daimon dost yüzde yüz oynamasın yüzde 80 olsun yoksa kalpten giderim ben hem son apdül kader keitayi izlerken keyif alırdım birde bu zaha adama inan acayip yakışıyor ayağında top varken ben topcuyum diyor resmen
%80 mi %800 oynasın Anca Kazanır Orası trentyol süperlıg Degil

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,975
2,085
113
@Müslüm75 dost arkadaşları anlıyorum kendi takimlarinda bu futbolcular olsa aman Allahım neler derler neler bizde kimler yokki dost ama takım form olarak fizik olarak iyi olması gerekiyor

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,975
2,085
113
@Daimon dost dünde söyledim bugünde söylüyorum bu ligde GS fener uzak giderler kadro çok fazla gerçekten çok belli oluyor

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,975
2,085
113
@mekan5959 futbol bilgin çok belli dostum senin biraz futboldan anla ondan sonra yorum yap sadece boş yorum olsun diye konuşma

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
herneyse Manu Macında Bu bursalı arkadas uzay takımını gorur :D

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,975
2,085
113
@Novasky dost ben hep burdayım farketmiyorki manu maçı Bayer maçı biz skora göre takım tutmuyoruz başka insanlarla karıştırma beni ben farkındaysan sadece GS hatika uçuyor falan demiyorum bu ligde GS fenerin kadro çok üst düzey diyorum

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
@Novasky dost ben hep burdayım farketmiyorki manu maçı Bayer maçı biz skora göre takım tutmuyoruz başka insanlarla karıştırma beni ben farkındaysan sadece GS hatika uçuyor falan demiyorum bu ligde GS fenerin kadro çok üst düzey diyorum
kadro Kalıtesı hakkında laf etmıyoruz Zaten ama birazda abartmamak lazım 2 yarı ankaragucunun neler yapmak istedigini herkez Gordu

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,975
2,085
113
@mekan5959 kardeş biraz futbol bilgin varsa kör topal demezsin kim zaha kötü toptu der kim icardiye kötü diyebilir hakim ziyec dahada sayayım mi sen bunlara kör topal diyorsan ben ne konuşayım ki senle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...