Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling savaskurt / Kasa 250 Hedef Keyfim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,623
100,199
113
harbi dost bir paranı yyemedik :d
Olum bak noluyodu biliyor musun elimde 10 bin var 3 bin atıyorum 20 bin oluyor 100 betten 80 betten defalarca bonusa girdim yok 2 bin ödüyorum aklımı kaybedicem
20 binden gidiyor para
Tekrar 3 bin atıyorum yine 20 bin oluyor yanı mümkün değil normalde olmaz böyle haftalarca 20-30 bin e takıldım 160 a kadar çevirdim
Sporla işim olmaz o kadar çok zorladım ki bir kez bile 50 bin olmadı yani istemiyor para o zaman olmadıysa daha da olmaz küfür eder gibi
Bir de ben 100 betten giriyorum 2200 ödüyo
Foruma giriyom bakıyorum biri 10 liraya 50 nin almış aynı oyunda yapacak bir şey yok uğursuzum kabul etmek istemiyorum ama öyleyim

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
Olum bak noluyodu biliyor musun elimde 10 bin var 3 bin atıyorum 20 bin oluyor 100 betten 80 betten defalarca bonusa girdim yok 2 bin ödüyorum aklımı kaybedicem
20 binden gidiyor para
Tekrar 3 bin atıyorum yine 20 bin oluyor yanı mümkün değil normalde olmaz böyle haftalarca 20-30 bin e takıldım 160 a kadar çevirdim
Sporla işim olmaz o kadar çok zorladım ki bir kez bile 50 bin olmadı yani istemiyor para o zaman olmadıysa daha da olmaz küfür eder gibi
Bir de ben 100 betten giriyorum 2200 ödüyo
Foruma giriyom bakıyorum biri 10 liraya 50 nin almış aynı oyunda yapacak bir şey yok uğursuzum kabul etmek istemiyorum ama öyleyim
la slot bomboş valla bak geçen 2 k elime para geçti verdik yine 5 6 tane stın alım yaptım yok yani 15 k yetiyordu kısa vadede yok olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...