- 90,630
- 100,204
- 113
500 den bir şey olmaz 50 50 yatırır oynarım ben yine kurtarmaz dost enflasyon var dış mihraklar var o para yetmez bizesorma şuan öyle bir durumdayım ki aw ne yapacağımı da bilmiyom bir telefon almıştım gözüm onda![]()
500 den bir şey olmaz 50 50 yatırır oynarım ben yine kurtarmaz dost enflasyon var dış mihraklar var o para yetmez bizesorma şuan öyle bir durumdayım ki aw ne yapacağımı da bilmiyom bir telefon almıştım gözüm onda![]()
Ölü sıra benmıSonuc nedır Savas
Yav ordada tutturamıyon adamlar niye yalan konuşma gereği duyuyonBurada o yuzden paylasmıyom arada bı tutturuyorz buraya atınca hep lose
dm den bizle paylaş dost kem gözleri uzaklaştırırızBurada o yuzden paylasmıyom arada bı tutturuyorz buraya atınca hep lose
Kayıp la geri yerine geldik devam canmsSonuc nedır Savas
Ne dersun sen ya 🥺Yav ordada tutturamıyon adamlar niye yalan konuşma gereği duyuyon
Olabılır 😂dm den bizle paylaş dost kem gözleri uzaklaştırırız![]()
bu kredileri falan ödemeyince ne oluyor dost bilirsin sen500 den bir şey olmaz 50 50 yatırır oynarım ben yine kurtarmaz dost enflasyon var dış mihraklar var o para yetmez bize
hadi bol şansBauru 40 alıyoduk 42 aldık saplayın
Olum bak noluyodu biliyor musun elimde 10 bin var 3 bin atıyorum 20 bin oluyor 100 betten 80 betten defalarca bonusa girdim yok 2 bin ödüyorum aklımı kaybedicemharbi dost bir paranı yyemedik :d
Sen bakıye yukselınce oraya yemek yeyip tuvalete gidiyor musun diye sordun mu dostdm den bizle paylaş dost kem gözleri uzaklaştırırız![]()
la slot bomboş valla bak geçen 2 k elime para geçti verdik yine 5 6 tane stın alım yaptım yok yani 15 k yetiyordu kısa vadede yok olmuyorOlum bak noluyodu biliyor musun elimde 10 bin var 3 bin atıyorum 20 bin oluyor 100 betten 80 betten defalarca bonusa girdim yok 2 bin ödüyorum aklımı kaybedicem
20 binden gidiyor para
Tekrar 3 bin atıyorum yine 20 bin oluyor yanı mümkün değil normalde olmaz böyle haftalarca 20-30 bin e takıldım 160 a kadar çevirdim
Sporla işim olmaz o kadar çok zorladım ki bir kez bile 50 bin olmadı yani istemiyor para o zaman olmadıysa daha da olmaz küfür eder gibi
Bir de ben 100 betten giriyorum 2200 ödüyo
Foruma giriyom bakıyorum biri 10 liraya 50 nin almış aynı oyunda yapacak bir şey yok uğursuzum kabul etmek istemiyorum ama öyleyim