İngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Sherlock musun hemen çözmüşsün dolandırıcı olduğunu gülümİngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Dost canım sıkkın germe bniSherlock musun hemen çözmüşsün dolandırıcı olduğunu gülüm
Tamam tamam, geçmiş olsunDost canım sıkkın germe bni
Geçmiş olsun İngiltere Schengen ülkesi değil keşke araştırsaydın birazİngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Nsl yaaGeçmiş olsun İngiltere Schengen ülkesi değil keşke araştırsaydın biraz
Dostum schengen vizesi ile İngiltere ne alaaka. İngiltere vizesi apayrı bişey ve schengenden kat kat fazla zordur alması. İngiltere Avrupa birliğinden kendisi çıktı 4 5 sene önce bütün kuralları kendisi koyuyor. Sen hiç araştırmadan yekten bu parayı nasıl verdin allasenİngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Gecmis olsun az para degilİngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Valla öyle geçmiş olsun dostumNsl yaa
Ooooo banın bitmiş dost multi hesabından çıkmışsınOla amigo to do bien ¿ Guney amerika gidip arjantinde vatandaşlık basvurusu yapip 3 yıl sonra istedigin ulkede kolay bir sekilde calisabilirsin vize isleri bu devirde t.c vatandaşları icin masraflı ve zor dostum.
Banım yok dost multimde yokOoooo banın bitmiş dost multi hesabından çıkmışsın
Multi hesabın var amaBanım yok dost
Evetingiltere schengenden çıktı uzun zaman önce, geçmiş olsun
Kanıtlayayım mı?Banım yok dost multimde yok
Yok multimde beni mi takip ediyorsun dedektif gibi a. 🤣Multi hesabın var ama
Kanıtla var diyelim ornek ne olacak sabah sabahKanıtlayayım mı?