Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Schengen Vizesi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,327
1,947
113
İngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,759
748
113
İngiltere Schengen vizesi icin bir şirkete 150k para ödedim 3 ay once ve sirket beni dolandırdı nasil anladım dolandırıcı olduğunu telefonu açmıyor yorumları kötü şirketin ve kimseye ulaşamıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin
Sherlock musun hemen çözmüşsün dolandırıcı olduğunu gülüm

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,565
18,417
113
Geçmiş olsun İngiltere Schengen ülkesi değil keşke araştırsaydın biraz

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,514
16,246
113
Dostum schengen vizesi ile İngiltere ne alaaka. İngiltere vizesi apayrı bişey ve schengenden kat kat fazla zordur alması. İngiltere Avrupa birliğinden kendisi çıktı 4 5 sene önce bütün kuralları kendisi koyuyor. Sen hiç araştırmadan yekten bu parayı nasıl verdin allasen

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,658
62,624
113
Gecmis olsun az para degil

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,147
407
83
dostum schengen degil google sorsan oda soyler schengen oldu yengen. gecmis olsun

gulboz31

🍀☘🍀☘🍀☘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,776
4,959
113
Ola amigo to do bien ¿ Guney amerika gidip arjantinde vatandaşlık basvurusu yapip 3 yıl sonra istedigin ulkede kolay bir sekilde calisabilirsin vize isleri bu devirde T.C vatandaşları icin masraflı ve zor dostum.

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,759
748
113
Ola amigo to do bien ¿ Guney amerika gidip arjantinde vatandaşlık basvurusu yapip 3 yıl sonra istedigin ulkede kolay bir sekilde calisabilirsin vize isleri bu devirde t.c vatandaşları icin masraflı ve zor dostum.
Ooooo banın bitmiş dost multi hesabından çıkmışsın

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
448
83
ingiltere schengenden çıktı uzun zaman önce, geçmiş olsun