- 32,789
- 12,218
- 113
Bak dedim benim hakkim degilmi o
Bak dedim benim hakkim degilmi o
Bizde baştan takip deyiz 🤣
mülayime de onur ödülü verelim günde 100 kişi para atıyor 10 tanesi tutuyor adamı rollcuların kralı yaptınız başımıza
Dm attim
@Celios32 roldeee
Ben bugün aldim takip ettigimide mulayim dosta devrediyorum kabul ederse o acar basarili olursa zaten cogu kisiye paslarBende takip ettim ama ilk adımdan beri olan Aktaş ve zeisy onların hakkı gibi
Ona ayrıca aticak sanirim dostBen bugün aldim takip ettigimide mulayim dosta devrediyorum kabul ederse o acar basarili olursa zaten cogu kisiye paslar
Benim dağıttığım ödülü şu forumda dağıtan adam yoktur dostum üst üst e roller kazanarak dağıttık bu ödüllerimülayime de onur ödülü verelim günde 100 kişi para atıyor 10 tanesi tutuyor adamı rollcuların kralı yaptınız başımıza
Dm atıldı
biliyorum dostum takılıyorum 😍Benim dağıttığım ödülü şu forumda dağıtan adam yoktur dostum üst üst e roller kazanarak dağıttık bu ödülleri
@Celios32 un kendi rolu var suanda acikbiliyorum dostum takılıyorum 😍
Olabilir@Celios32 un kendi rolu var suanda acik
sana geçer o zaman 00.00 ı geçmiş saat oğuzhan abimi ibanla yeni gün yeni şans az daha vuruyordun bir de sabah çok üzüldüm@Celios32 un kendi rolu var suanda acik
La bana at bari herkes para almış roll açmış gariban adamı bi tek annesi severmiş cidden 😂biliyorum dostum takılıyorum 😍
Allah gönlüne göre versin reis 😊Benim dağıttığım ödülü şu forumda dağıtan adam yoktur dostum üst üst e roller kazanarak dağıttık bu ödülleri
Tamamdir dost eycallah sagolasinsana geçer o zaman 00.00 ı geçmiş saat oğuzhan abimi ibanla yeni gün yeni şans az daha vuruyordun bir de sabah çok üzüldüm
Eyvallah dostumAllah gönlüne göre versin reis 😊