- 1,765
- 1,255
- 113
Bu para için yatmaya değer en azından aç kalmayız 😄Abi yapmayın söyle şeyler 250 TL için bana ön arka selfi atın ben verem 500 😂😂 valla silivride buluruz kendimizi
Bu para için yatmaya değer en azından aç kalmayız 😄Abi yapmayın söyle şeyler 250 TL için bana ön arka selfi atın ben verem 500 😂😂 valla silivride buluruz kendimizi
Nerden ulaşacağız sana sadece kimliğin ön arka resmiyle hayatımı karartacağını sanıyorsan çok büyük ahmaksın hırsızların çaldığı çantadan çöp diye attıkları işk şey kimliktir üstüne kredi bi paravan şirket açtıklarında ıslak imzan yoksa herşeyi reddedebilirsin sadece uğraşırsın yap uğraştır beni sonra bende sana vibir tazminat koyim aklın başına gelsinKimlik ön arka ve kimlikli selfie atana nakit 500 veriyorum ben bugüne özel
reis sen eski altın çocuklardansın galibaNerden ulaşacağız sana sadece kimliğin ön arka resmiyle hayatımı karartacağını sanıyorsan çok büyük ahmaksın hırsızların çaldığı çantadan çöp diye attıkları işk şey kimliktir üstüne kredi bi paravan şirket açtıklarında ıslak imzan yoksa herşeyi reddedebilirsin sadece uğraşırsın yap uğraştır beni sonra bende sana vibir tazminat koyim aklın başına gelsin
Gönderen insan cok Aynen250 tl için kimlikmi satılır bu kadar düştünüzmü la 2 paket sigara zar zor geliyo
Barış sürecidir almazlar 😁PKK arananlar listesinde ismimiz çıkmasın bu ne 250 TL direk çek ne
gandomda bonus mu var kiLan vermeyin sakın gamdomdan hesap aciyorlar
gercekten çektün miKyc yaptım.
250 çektim.
Daltonlar kapıma geldi
Daltonlar geldi paramı aldı elimden.gercekten çektün mi
250 'ye böyle kolay bilgilerini versen varsa ben 300 e alıyorum ama selfie de isterim ilgilenen dm