- 1,322
- 780
- 113
😁😁Amq bunu duyunca korkumdan üye olasım varsa olamıyorum belkide böyle bişey yok nasıl bir yanılgıya düşürüyorsunuz insanı
😁😁Amq bunu duyunca korkumdan üye olasım varsa olamıyorum belkide böyle bişey yok nasıl bir yanılgıya düşürüyorsunuz insanı
Ahahahha doğru valla mqAmq bunu duyunca korkumdan üye olasım varsa olamıyorum belkide böyle bişey yok nasıl bir yanılgıya düşürüyorsunuz insanı
Site linki var mıAlıp çeken varmı ödedimi? Canlı destek bağlanmıyor
Ya sen harbiden tek haneli IQ ya sahipsin bak yemin ederim git ver tek haneli beyin hücresi seni 250 TL içinNerden ulaşacağız sana sadece kimliğin ön arka resmiyle hayatımı karartacağını sanıyorsan çok büyük ahmaksın hırsızların çaldığı çantadan çöp diye attıkları işk şey kimliktir üstüne kredi bi paravan şirket açtıklarında ıslak imzan yoksa herşeyi reddedebilirsin sadece uğraşırsın yap uğraştır beni sonra bende sana vibir tazminat koyim aklın başına gelsin
Bonusu nereden talep ediyoruz?mail gelmiş dostlar kyc doğrulama yap 250 nakit
ister direk çek
ister 1k yap 500 çek
yatırım şartı yok
Ver bana 😀Veriyorum 250 yi
Şuan için 250 ye 2 paket sigara geliyor dost 😂250 tl ye 2 sigara parası gelmiyor kimlik atmaya değmez çöp site
Zam gelmemiş o zaman doğrudur dost yurtdışındayım da çok fiyatlardan haberim yokŞuan için 250 ye 2 paket sigara geliyor dost 😂