- 10,308
- 8,542
- 113
billur ne demekYok slot bağımlısı stakede yok etmiştir onu geçen 7 milyon tl yatırımlardan bahsediyordu arkadaş ali koçun sol billuru
billur ne demekYok slot bağımlısı stakede yok etmiştir onu geçen 7 milyon tl yatırımlardan bahsediyordu arkadaş ali koçun sol billuru
Billur şiş yemeyenin adamlığından şüphe ederim dayıbillur ne demek
500 bana 500 binKardeşim sen harbi psikopat sin la bırak gelmesin gelse 500 alcaksin kaç saatttir yaziyorsun
TM500 bana 500 bin
yorumsuz😂😂Billur şiş yemeyenin adamlığından şüphe ederim dayı
Tek umudumdu dayısenin olmayan beynini.... bunun icinmi uyumadin
hayirdir bana niye sarion aq param yokTek umudumdu dayı
Bakta gelince çekim yapcam 2000 at 5000 atayım diye çarpmasın seni500 bana 500 bin
2000 olsa ben burda olurmuyumBakta gelince çekim yapcam 2000 at 5000 atayım diye çarpmasın seni
Çok iyi orana bulmussun tbrklerEkli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
Ben dedim gelir diye inanmadilarben buradayım, @Shellac bana 3 kişi çeksin admin sonra onlara ben dm atarım kripto adresleri için tron yolluyorum dosltar bu arada haberiniz olsun bankalarda 0 param var.
Hayırlı olsun bro ne çok arkandan atıp tutan oldu kuponu kazanca ben çektirdim adminlere etiket atıp bilgin olsun hayırlı akşamlarben buradayım, @Shellac bana 3 kişi çeksin admin sonra onlara ben dm atarım kripto adresleri için tron yolluyorum dosltar bu arada haberiniz olsun bankalarda 0 param var.
kesene bereketben buradayım, @Shellac bana 3 kişi çeksin admin sonra onlara ben dm atarım kripto adresleri için tron yolluyorum dosltar bu arada haberiniz olsun bankalarda 0 param var.