- 2,273
- 2,434
- 113
Allah iyilik versin dost iyi ol bide seni dusunmeyelimEvet efendim tüm tetkikleri yaptırdım iyimisim☺
Allah iyilik versin dost iyi ol bide seni dusunmeyelimEvet efendim tüm tetkikleri yaptırdım iyimisim☺
Helal dost cümlelerde virgül kullanmani takdir ettim dostHacım sakaryaya geldim dün, work and travel tarzı, tayinimi Sakarya Toyotaya aldım oradayım şuan, japonlarda yani bilmiyorum hergün de çekirge yenmez be 🤐
Tskler dost sanada versin birazda para versin yanında ☺Allah iyilik versin dost iyi ol bide seni dusunmeyelim
İslancagi kadar ıslandı dost inceldigi yerden kopsunFazla ıslatma dost
Senin gibi nazik ve kibar dostları forumda görmek güzel dostTskler dost sanada versin birazda para versin yanında ☺
Japon var istersen numarasını vereyim hacım güzel muamelesi varda çok pis gacıBi japon bi zenci s. Kemeden olmucem amq
Nau nauHelal dost cümlelerde virgül kullanmani takdir ettim dost
Pisse olmaz dost bide hamama para verememJapon var istersen numarasını vereyim hacım güzel muamelesi varda çok pis gacı
Keşke sadece hamama versen dost 🤣Pisse olmaz dost bide hamama para veremem
Ozaman sadece zenci talepte bulunayım senden🤣🤣Keşke sadece hamama versen dost 🤣
Bursa beyfendisi iskorpitin ne işi olur pis manitaylaJapon var istersen numarasını vereyim hacım güzel muamelesi varda çok pis gacı
Hacım varsa iki tenis maçı verde 10 bin basayım gelirse 30 payfix 😻Pisse olmaz dost bide hamama para veremem
İş biraz arkadaş arkadaşın p...gi olayına döndü gibi dostOzaman sadece zenci talepte bulunayım senden🤣🤣
İskorpit bursalımısınBursa beyfendisi iskorpitin ne işi olur pis manitayla
dost bende vereyim mi 2 tenis maçı canlı danHacım varsa iki tenis maçı verde 10 bin basayım gelirse 30 payfix 😻
60 yaparsan olur dost 30 alerjim varHacım varsa iki tenis maçı verde 10 bin basayım gelirse 30 payfix 😻
Konuyu degiştirelim dostİş biraz arkadaş arkadaşın p...gi olayına döndü gibi dost
Ah dost ah, 30 a benimde alerjim var60 yaparsan olur dost 30 alerjim var
Dogru dedin dost payfix yazıyomBursa beyfendisi iskorpitin ne işi olur pis manitayla
Bak bak sen iskorpitcigime 30 u beğenmez olmuş sende60 yaparsan olur dost 30 alerjim var