ooo hayırlı olsun penaltıcı diye diye penaltı fotosu koymuşun6. Lı scatteri yenimi yakaladın knka yapışalim
ooo hayırlı olsun penaltıcı diye diye penaltı fotosu koymuşun6. Lı scatteri yenimi yakaladın knka yapışalim
Kapanmaz kapanmazeyvalah dostum hg ama tartışma var birazdan konu kapanmaz inşallah![]()
Ula İskorpit seen adamsın ilk defa beni savunan biriSımdi adama mana buluyon adamın oldugu konuda gelip adamı taciz ediyon sımdi bu nasıl çelişkidir dost bi acıkla bakalm
İkimiz muhabbet ederken sende mi vardin dost yanimizda.bu adam her role katilip insallah tutmaz daha beter ol gibi seyler yaziyor.adaletli olun azNeladar tanıyon dost yapma gozunu seveyım sankı mahallenın cocgu
Olum oyle deme sımdı banada saldırırlarUla İskorpit seen adamsın ilk defa beni savunan biri
sessızce takıp edıyorum dost kazandıgın an hemen cıkcam pıyasaya benım sınemam bunerdesin sen ya bende diyorum burada var bir sesizlik![]()
Ona bi 500 ateşle fedain olur dostUla İskorpit seen adamsın ilk defa beni savunan biri
paranın ucunu az göster daha neler diyecekUla İskorpit seen adamsın ilk defa beni savunan biri
aq neye elimizi atsak kuruyr bu gidişle son filmi çekiyrmsessızce takıp edıyorum dost kazandıgın an hemen cıkcam pıyasaya benım sınemam bu
O senin sahte cekim talebini gordu ya ondandirUla İskorpit seen adamsın ilk defa beni savunan biri
Yapıştı üstümüze gral bizde hakkını verdikooo hayırlı olsun penaltıcı diye diye penaltı fotosu koymuşun![]()
Ahahhahha ne sahtesi bizim sahteyle işimiz olmaz muratımO senin sahte cekim talebini gordu ya ondandir
Sımdı dostum adam sana para atıyor diye iyi birimi oluyor yada cok tanıdıgın mı oluyor tamam uzatma konuyu sen geldın konu nerelere gitti emreyide tanımam baikalıda tanımam aralarındakı muhabnet onları baglar senıde benıde baglamaz oyuzden kımsenın avukatlıgını yapmaİkimiz muhabbet ederken sende mi vardin dost yanimizda.bu adam her role katilip insallah tutmaz daha beter ol gibi seyler yaziyor.adaletli olun az
Adama insallah yatar dersen kupon yatinca sana bunu atar
Üzdün dostOna bi 500 ateşle fedain olur dost
Ne yani dost iskorpite ne demek istedin anlamadımO senin sahte cekim talebini gordu ya ondandir
iyi yapmışsın şu benim 7 maçtada 7 penaltı verdirsene dostYapıştı üstümüze gral bizde hakkını verdik
Derim çünkü o da bana yaptı aynısını bundan sonra kimseye eyvallahım yok kardes hak eden hak ettiği değeri görürAdama insallah yatar dersen kupon yatinca sana bunu atar