- 26,918
- 28,584
- 113
Bol şanslar gral calisiyoz bea şans yanında olsun
Ne kadar uzun yazıyorsun dost ben ordan 15 msj cikaririm☺bu sektörde neler gördük dost neler yasadık kendımızde basrol oynadık ruzgar eken fırtına bıcer dost fırtınada savrulup kayboldugumuz cok oldu o yuzden ben ısterım kı dostlarım kaybolmasın
Ne calistin be adasBol şanslar gral calisiyoz bea şans yanında olsun
Köfte hgBol şanslar gral calisiyoz bea şans yanında olsun
yav dost calıs bak ısıne gucune ne ısın var burdaBol şanslar gral calisiyoz bea şans yanında olsun
Ben sonunu okuyup alkisliyorum .öss de de paragraf okumaya usenirdim.hep sonunu okurdum sadeceNe kadar uzun yazıyorsun dost ben ordan 15 msj cikaririm☺
mesajla ısımız yok dost ısımız olsa onumuzde kımse duramazNe kadar uzun yazıyorsun dost ben ordan 15 msj cikaririm☺
Aklı burda koftenin iş bahane☺yav dost calıs bak ısıne gucune ne ısın var burda
La öğle arasına çıktık kumar aklımızdan cikmiyorki bakayım bir köfte varmı dedimyav dost calıs bak ısıne gucune ne ısın var burda
Kısmet dost100lirayla baslasan 1100 yapardında 1000le baslayınca o iş olmuyo bol sanslar
Ogle arasi kofte vermiyor mu is yeriLa öğle arasına çıktık kumar aklımızdan cikmiyorki bakayım bir köfte varmı dedim
var dost buyur ama bu köfte hain köfte bogazına durur dostLa öğle arasına çıktık kumar aklımızdan cikmiyorki bakayım bir köfte varmı dedim
Yok genelde sosis oluyormuş onada bayılır zaten☺Ogle arasi kofte vermiyor mu is yeri
Ekmek arası tavuk döner yedim yakında gidakliycaz aw tavuk yemektenOgle arasi kofte vermiyor mu is yeri
😂😂Afiyet ola adaşEkmek arası tavuk döner yedim yakında gidakliycaz aw tavuk yemekten
Afiyet olsun gardaşimEkmek arası tavuk döner yedim yakında gidakliycaz aw tavuk yemekten
şükür dicen gülüm şükürEkmek arası tavuk döner yedim yakında gidakliycaz aw tavuk yemekten