- 4,161
- 1,123
- 113
Bol şans ortak
sırtını ya duvara ya da kerpeten Ali abine yaslıcan dost aman dıyeyım 50 lıra olsa burda ısım olmaz dost 50 lırası olan adamın ne ısı var forumlardaSırtımızi duvara yasladik dost insana değil bi dalga olmaz at şu ortaya 50 TL'lik ilk yarı kg var kuponunu takip edelim
yok mu üni de şenlik falanAynen aga yarın son sınavım var dün girdiğim bana girdi gibi biraz bütünlemeye durcam hem zaman geçireyim son zamanlarım artık seneye istesem de yok bayramda dönmicem bursaya zaten doğum günüm de yaklaştı son bir after party yapıp göçerim bu diyardan😂😂
😂😂Tespitsırtını ya duvara ya da kerpeten Ali abine yaslıcan dost aman dıyeyım 50 lıra olsa burda ısım olmaz dost 50 lırası olan adamın ne ısı var forumlarda
Geçti hepsi mezuniyet balosu falan da yaptık şimdi finaller bitiyo artık ondan pek görünmedim zaten 2 hafta öncesine kadar artık buradayım saçmalık oldu iyiceyok mu üni de şenlik falan![]()
Bırak dümeni simdide ladesbet diye site aradı 50 fs veya fb veriyormuş biliyon mu bu siteyisırtını ya duvara ya da kerpeten Ali abine yaslıcan dost aman dıyeyım 50 lıra olsa burda ısım olmaz dost 50 lırası olan adamın ne ısı var forumlarda
sorgunda ki hamam da kese attırda aklanıp paklanıp git kanka bursayaGeçti hepsi mezuniyet balosu falan da yaptık şimdi finaller bitiyo artık ondan pek görünmedim zaten 2 hafta öncesine kadar artık buradayım saçmalık oldu iyice
Aga ben merkezden batıya doğru ilerlemek istiyorum sen sorguna git diyosun😂😂 bırak hepsi kendilerine kalsın🤦♂️sorgunda ki hamam da kese attırda aklanıp paklanıp git kanka bursaya![]()
işim olmaz dost bılmıyomBırak dümeni simdide ladesbet diye site aradı 50 fs veya fb veriyormuş biliyon mu bu siteyi
İşin mi olmazişim olmaz dost bılmıyom
ya dost o freebet bu freespın ayagına uye olmadıgımız yer kalmadı kac kere para cektık sankı boyle ılk zamanlar bı sıte aradı 100 lıra nakıt ekledı 5 sene once arkadan sıteye 20 bın bıraktık 6 ayda anlayacagın faka bastırdılar bızı o zaman dostİşin mi olmaz
Paralı adamın freebet ile ne işi olur dostİşin mi olmaz
Tmm dostya dost o freebet bu freespın ayagına uye olmadıgımız yer kalmadı kac kere para cektık sankı boyle ılk zamanlar bı sıte aradı 100 lıra nakıt ekledı 5 sene once arkadan sıteye 20 bın bıraktık 6 ayda anlayacagın faka bastırdılar bızı o zaman dost
Geriden var para dost bendeParalı adamın freebet ile ne işi olur dost
Bol şans ortak💛kasa 1k hedef 11k ro
Bol şanslarkasa 1k hedef 11k ro
sektörde rekabet var dost bılegıne guvenen cıksın sahneyeSerdar abide diger rollde makinalı tüfek gibi sayiyo and içmiş birinci ben olcam diyo başka bişey demiyo @erhanbey22![]()