- 1,997
- 1,194
- 113
Zalım hoca uzatma vermedi
vallahi şaşırtmadı o yatan maçı tam oynarken askıya girdi çıkardım askı kalktı geri ekledim sonra diğer maçlara geçtim sagolsun serefsizler en duşuk oran neredeyse yatrdı ya şaka gbiDayıoğlu hayatta sasirtmaz
serefsizlere oynadıgımda dk 67 mi neydi atack olsalardı o kdar askıdan gol çıkardı kısmet degilmişZalım hoca uzatma vermedi
O maçta gol olmaması tamamen şansızlık be dost normalde bu liglerde 4 gol çıktımı ikinci yarının başında minumum 6 7 gol oluyoduvallahi şaşırtmadı o yatan maçı tam oynarken askıya girdi çıkardım askı kalktı geri ekledim sonra diğer maçlara geçtim sagolsun serefsizler en duşuk oran neredeyse yatrdı ya şaka gbi![]()
Helal dost kasayı iyi takip ediyon reisligin hakkını veriyonGeçmiş olsun hocam sankki bi 40 liramız daha var yastık altında :d
Aynen kral sağlık olsunserefsizlere oynadıgımda dk 67 mi neydi atack olsalardı o kdar askıdan gol çıkardı kısmet degilmiş
abi şans bile yanımda yokken neyi zorluyosamO maçta gol olmaması tamamen şansızlık be dost normalde bu liglerde 4 gol çıktımı ikinci yarının başında minumum 6 7 gol oluyodu
Soyadımız reis hocam ayıp ediyosunHelal dost kasayı iyi takip ediyon reisligin hakkını veriyon
Sezer dinle beni bi kuponu yapmadanikinci yarılarada yapalım kupon gelyrm
bu defa yuksek oran yazacagım
var var kupon yapimde 1k lık olsun btsnGeçmiş olsun hocam sankki bi 40 liramız daha var yastık altında :d
Bişey demedim dost makaradayimSoyadımız reis hocam ayıp ediyosun
Sezo çok maç yapıyon dost 2 3 maç yaz oranlar yüksek olsun biraz öyle dene bu seferdevar var kupon yapimde 1k lık olsun btsn![]()
Yok yok biliyorum sıkıntı yok bende ondan dedimBişey demedim dost makaradayim
Tmm dostYok yok biliyorum sıkıntı yok bende ondan dedim![]()
geldi bile250 oranlık o kupon geliyor mu