Kardeşim bu kızdm imojisi kattgm arkdşlrı yaz sana zahmet Bn sana atarmsendagtrsnNasıl dersen abi
Kardeşim bu kızdm imojisi kattgm arkdşlrı yaz sana zahmet Bn sana atarmsendagtrsnNasıl dersen abi
Kanka sen sıfırladı eksik yazarsın burdada eksik mi yazdın 🤣🤣🤣Dagtm yplm 50 şertlortk ondn kızdm imojiler bgnsnsayımızı bilelim
Tamam abiKardeşim bu kızdm imojisi kattgm arkdşlrı yaz sana zahmet Bn sana atarmsendagtrsn
aynen bende şüphelenemdim değilKanka sen sıfırladı eksik yazarsın burdada eksik mi yazdın 🤣🤣🤣
Yaz etiketle buraya bende istersen ibana atim snn kç kişi bir yazsana gercktn artık gözm görmyrTamam abi
Tamam abi ayarlıyorumYaz etiketle buraya bende istersen ibana atim snn kç kişi bir yazsana gercktn artık gözm görmyr
Oğlm kasa 0 ki sıfırlaroiı yanına eklesem kaç yazar 😍😍Kanka sen sıfırladı eksik yazarsın burdada eksik mi yazdın 🤣🤣🤣
Bizim için sıfırlarin önemi yoktur yeterki o sıfırlarin önünde bir rakam olsunOğlm kasa 0 ki sıfırlaroiı yanına eklesem kaç yazar 😍😍
6 kişi sana 300 atim
Ah keşke olsaBizim için sıfırlarin önemi yoktur yeterki o sıfırlarin önünde bir rakam olsun
Da yesekAh keşke olsa
@Sino16 arkadası da ekle doğru dyrBaştan beri destek verdim beni de ekleseydiniz süper olurdu neyse canınız sağolsun kazancınız daim olsun
Çok teşekkür ederim 🤗@Sino16 arkadası da ekle doğru dyr