Sizin hörmdklernzde var hepsi tekten gtti o 3 gol olur harici@seznaz01 kesne bereket dost bugün kaç kupon tekten gitti yazık oldu ama en azından zarar yok
Sizin hörmdklernzde var hepsi tekten gtti o 3 gol olur harici@seznaz01 kesne bereket dost bugün kaç kupon tekten gitti yazık oldu ama en azından zarar yok
sağlık olsun başk zaman tutar umarımSizin hörmdklernzde var hepsi tekten gtti o 3 gol olur harici
Kısmet değilmiş o kuponlar demekki bazen böyle oluyor işte.canını sıkma vardır bunda da ni hayır gerçi kumarda hayır olmaz ama 🙂 bu rahmen dağıtım yaptın inşaallah karşılığını bir yerde bulursun🙏Sizin hörmdklernzde var hepsi tekten gtti o 3 gol olur harici
Kesene bereket 🙂Ben sinana yolldm top sinanda hepinize iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum
Bazen buluyrm kısmet artıkKısmet değilmiş o kuponlar demekki bazen böyle oluyor işte.canını sıkma vardır bunda da ni hayır gerçi kumarda hayır olmaz ama 🙂 bu rahmen dağıtım yaptın inşaallah karşılığını bir yerde bulursun🙏
Bereketini görKesene bereket 🙂
İyi geceler kesene bereketBen sinana yolldm top sinanda hepinize iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum
Eyvallah ortak hayrını gör 😍İyi geceler kesene bereket
Iyi geceler dost emegine saglikBen sinana yolldm top sinanda hepinize iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum
iyi geceler teşekkürler dostBen sinana yolldm top sinanda hepinize iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum
Kesene bereketBen sinana yolldm top sinanda hepinize iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum
bırak dost bizdeburaya bir kupon bırakacagım birazdan tutarsa destek verenlere guzel bir dagıtım yapacagım dostlar
4/12 çalışıyorum o yuzden ara ara girecegim maçlar size emanet
Bol şansin olsun dostburaya bir kupon bırakacagım birazdan tutarsa destek verenlere guzel bir dagıtım yapacagım dostlar
4/12 çalışıyorum o yuzden ara ara girecegim maçlar size emanet
bırak dost bizde
Yettim ortak bol şnslr
hadi top sizde bugun en çok guvendiğim maçlar inşallah yeşillenirsem gece 1 gibi guzel bir dagıtım yaparımBol şansin olsun dost
bol şans dosthaydi bolşanslar ben kaçıyorum arkadaşlar