- 111,621
- 62,841
- 113
Ortalik karisicak vaziyet alin 😁
Yaziklar olsun sana kabbe . Sana para vermedim diye mi yapiyorsun.senin gibi belesci gormedim .daha hic etkinlik yaptigini gormedim hep sinsi sinsi pusuda bekliyorsunsenden para mı ıstedım lan yavsak benden 2 kere para ısteyen sensın sımdı 2 sını soylıcem yonetıme buda 3 bırak mılletı rahatsız etme
kıme ne faydan oldu 10 kısı 50 dagıttın dıye mı mılletten para ısteme cesaretı buluyoısun hemen son gorulmeyı kapadın 3 kurus kazanınca
sana ne dedım o gun bu paralar bı daha gelmez bak 50k yeyıp dustun 50 lıra derdıne daha beter olucan bunlar bı sey degıl bız o yolları cok gıttık geldık
Way hain bana etiket atmamis ya la.neyse hadi oyle olsun 😉@Jamiryoo41 @erhanbey22 @Dinyepers @berkayaydin6 @siyahbeyaz106 @keskin4455 şimdi 30 ar tl atyrm arkadaşlar elinize emeğinize sağlık atladgm olduysa hakkını helal etsin başka zaman hedefe ulaşınca inşallah @Daimon @Shellac konu kilit
Sesli güldümYaziklar olsun sana kabbe . Sana para vermedim diye mi yapiyorsun.senin gibi belesci gormedim .daha hic etkinlik yaptigini gormedim hep sinsi sinsi pusuda bekliyorsun
Kesene bereket@Jamiryoo41 @erhanbey22 @Dinyepers @berkayaydin6 @siyahbeyaz106 @keskin4455 şimdi 30 ar tl atyrm arkadaşlar elinize emeğinize sağlık atladgm olduysa hakkını helal etsin başka zaman hedefe ulaşınca inşallah @Daimon @Shellac konu kilit
Kimseyi tanımadan yargılama kardeşim herkes kimin ne olduğunu biliyorYaziklar olsun sana kabbe . Sana para vermedim diye mi yapiyorsun.senin gibi belesci gormedim .daha hic etkinlik yaptigini gormedim hep sinsi sinsi pusuda bekliyorsun
Abi destek verenlere dagıtım hedefe ulşmdm 480 cektim 180 dagttm ama serefine var yanımda ayrı yerin var sigaran yoksa yaz payfix 30da sana atayımWay hain bana etiket atmamis ya la.neyse hadi oyle olsun 😉
Ya takma knk herkesin hatası olur bak bende @Hayatindibi kardeşime çekilişten çıktıydı sorunlar oldu giremedim parayi yollayamadim ama elime para geçtiği zaman aklımda hiç bir zaman terlemedi yada bozmadı tek adam bu çıktı paranın peşine düşmeyen tek insan su forumda böyle Ömer gibi adamları umursamıcanbak bunlar benım konularım 12 sayfa 240 tane konu demek senın mesaj sayına yakın yanı ben hıc etkınlık yapmadım evet sen kıllattın
Ekli dosyayı görüntüle 227983
Kesene bereket dost daim olsun@Jamiryoo41 @erhanbey22 @Dinyepers @berkayaydin6 @siyahbeyaz106 @keskin4455 şimdi 30 ar tl atyrm arkadaşlar elinize emeğinize sağlık atladgm olduysa hakkını helal etsin başka zaman hedefe ulaşınca inşallah @Daimon @Shellac konu kilit
Bu formun en belesci pusuda bekleyen sinsi sinsi avina yaklasan sensin kardesim kabullen konu kapansin. Ayrica 50 k saglam yere bagladim bile.para yine elime gecer 50 k bisey degil maksat yatmadan bi kupon yapayim dedim onu da seznaz sagolsunbak bunlar benım konularım 12 sayfa 240 tane konu demek senın mesaj sayına yakın yanı ben hıc etkınlık yapmadım evet sen kıllattın
Ekli dosyayı görüntüle 227983
ya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmusturYa takma knk herkesin hatası olur bak bende @Hayatindibi kardeşime çekilişten çıktıydı sorunlar oldu giremedim parayi yollayamadim ama elime para geçtiği zaman aklımda hiç bir zaman terlemedi yada bozmadı tek adam bu çıktı paranın peşine düşmeyen tek insan su forumda böyle Ömer gibi adamları umursamıcan
dikkatli ol avım olma o zamanBu formun en belesci pusuda bekleyen sinsi sinsi avina yaklasan sensin kardesim kabullen konu kapansin. Ayrica 50 k saglam yere bagladim bile.para yine elime gecer 50 k bisey degil maksat yatmadan bi kupon yapayim dedim onu da seznaz sagolsun
Kimseden istemem knk o huyum yok samimiysem rol yapmışsa çitlatirim yoksaya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmustur
ben adamla 2 kere muhabbet yaptım yenı uye 2 gun sonra 2 kere para ıstedı sonra parayı vurdu yok pıyasada
hanı para ısterken yuzun var para kazandım al 50 lıra dıyemıyon bu karaktersızlıktır ıste konu bana atıp atmaması degıl
ben 10k paraları kac kere cekmeyıp yemısım 50 lıra ucar gıder farkındayım mevzu farklı seznaza da yazmıs herkese soruyo demekkı ondan ayar oldum
Sen niye takılıyon boşkoy muhattap olmaya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmustur
ben adamla 2 kere muhabbet yaptım yenı uye 2 gun sonra 2 kere para ıstedı sonra parayı vurdu yok pıyasada
hanı para ısterken yuzun var para kazandım al 50 lıra dıyemıyon bu karaktersızlıktır ıste konu bana atıp atmaması degıl
ben 10k paraları kac kere cekmeyıp yemısım 50 lıra ucar gıder farkındayım mevzu farklı seznaza da yazmıs herkese soruyo demekkı ondan ayar oldum
Kardes akilli ol akilli elinde delil yok bisey yok ama seni bitirecem bu forumda ya da ben bitecem. Daha yeni uye oldum vallahi forumda 2000 tl dagittim kimse 5 kurus vermedi bana.senden cok faydam olduya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmustur