Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 // Kasa 50 Hedef 1000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,549
100,142
113
ya bana konusma hakkı yok ınsanlar tanımıyo kendını ben buyum dıcen kabul edıcen
bız hatalarımızı kabullendık coktan makaraya vurup gecıyoruz artık

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,304
22,327
113
senden para mı ıstedım lan yavsak benden 2 kere para ısteyen sensın sımdı 2 sını soylıcem yonetıme buda 3 bırak mılletı rahatsız etme
kıme ne faydan oldu 10 kısı 50 dagıttın dıye mı mılletten para ısteme cesaretı buluyoısun hemen son gorulmeyı kapadın 3 kurus kazanınca
sana ne dedım o gun bu paralar bı daha gelmez bak 50k yeyıp dustun 50 lıra derdıne daha beter olucan bunlar bı sey degıl bız o yolları cok gıttık geldık
Yaziklar olsun sana kabbe . Sana para vermedim diye mi yapiyorsun.senin gibi belesci gormedim .daha hic etkinlik yaptigini gormedim hep sinsi sinsi pusuda bekliyorsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,549
100,142
113
Yaziklar olsun sana kabbe . Sana para vermedim diye mi yapiyorsun.senin gibi belesci gormedim .daha hic etkinlik yaptigini gormedim hep sinsi sinsi pusuda bekliyorsun
bak bunlar benım konularım 12 sayfa 240 tane konu demek senın mesaj sayına yakın yanı ben hıc etkınlık yapmadım evet sen kıllattın
1651176951020.png

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
Kimseyi tanımadan yargılama kardeşim herkes kimin ne olduğunu biliyor

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
bak bunlar benım konularım 12 sayfa 240 tane konu demek senın mesaj sayına yakın yanı ben hıc etkınlık yapmadım evet sen kıllattın
Ekli dosyayı görüntüle 227983
Ya takma knk herkesin hatası olur bak bende @Hayatindibi kardeşime çekilişten çıktıydı sorunlar oldu giremedim parayi yollayamadim ama elime para geçtiği zaman aklımda hiç bir zaman terlemedi yada bozmadı tek adam bu çıktı paranın peşine düşmeyen tek insan su forumda böyle Ömer gibi adamları umursamıcan

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,304
22,327
113
Ekli dosyayı görüntüle 227983
Bu formun en belesci pusuda bekleyen sinsi sinsi avina yaklasan sensin kardesim kabullen konu kapansin. Ayrica 50 k saglam yere bagladim bile.para yine elime gecer 50 k bisey degil maksat yatmadan bi kupon yapayim dedim onu da seznaz sagolsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,549
100,142
113
Ya takma knk herkesin hatası olur bak bende @Hayatindibi kardeşime çekilişten çıktıydı sorunlar oldu giremedim parayi yollayamadim ama elime para geçtiği zaman aklımda hiç bir zaman terlemedi yada bozmadı tek adam bu çıktı paranın peşine düşmeyen tek insan su forumda böyle Ömer gibi adamları umursamıcan
ya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmustur
ben adamla 2 kere muhabbet yaptım yenı uye 2 gun sonra 2 kere para ıstedı sonra parayı vurdu yok pıyasada
hanı para ısterken yuzun var para kazandım al 50 lıra dıyemıyon bu karaktersızlıktır ıste konu bana atıp atmaması degıl
ben 10k paraları kac kere cekmeyıp yemısım 50 lıra ucar gıder farkındayım mevzu farklı seznaza da yazmıs herkese soruyo demekkı ondan ayar oldum

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
ya dost ayıp ayıp sen bırılerınden para ısteme cesaretı buluyosan ya samımısındır ya da faydan dokunmustur
ben adamla 2 kere muhabbet yaptım yenı uye 2 gun sonra 2 kere para ıstedı sonra parayı vurdu yok pıyasada
hanı para ısterken yuzun var para kazandım al 50 lıra dıyemıyon bu karaktersızlıktır ıste konu bana atıp atmaması degıl
ben 10k paraları kac kere cekmeyıp yemısım 50 lıra ucar gıder farkındayım mevzu farklı seznaza da yazmıs herkese soruyo demekkı ondan ayar oldum
Kimseden istemem knk o huyum yok samimiysem rol yapmışsa çitlatirim yoksa

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
Sen niye takılıyon boşkoy muhattap olma

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,304
22,327
113
Kardes akilli ol akilli elinde delil yok bisey yok ama seni bitirecem bu forumda ya da ben bitecem. Daha yeni uye oldum vallahi forumda 2000 tl dagittim kimse 5 kurus vermedi bana.senden cok faydam oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...