- 90,549
- 100,142
- 113
ayar oldum dost arada konusup kusmak lazımSen niye takılıyon boşkoy muhattap olma
ayar oldum dost arada konusup kusmak lazımSen niye takılıyon boşkoy muhattap olma
Makara yapiyorum be param yok ama gecen gun sigara zulami yaptim hanimla iciyoz 😁Abi destek verenlere dagıtım hedefe ulşmdm 480 cektim 180 dagttm ama serefine var yanımda ayrı yerin var sigaran yoksa yaz payfix 30da sana atayım
Dostum sen çok film izliyon benceKardes akilli ol akilli elinde delil yok bisey yok ama seni bitecem bu forumda ya da ben bitecem
Sende haklısın dost ne diyimayar oldum dost arada konusup kusmak lazım
bitir beni dost beklıyorum kurtuluruz kumardan bu vesıleyle belkı faydan olurKardes akilli ol akilli elinde delil yok bisey yok ama seni bitecem bu forumda ya da ben bitecem
30 beni kesmez 30u kendine al kalani bana at sen 😁Abi destek verenlere dagıtım hedefe ulşmdm 480 cektim 180 dagttm ama serefine var yanımda ayrı yerin var sigaran yoksa yaz payfix 30da sana atayım
Çok rahat çok profesyonelbitir beni dost beklıyorum kurtuluruz kumardan bu vesıleyle belkı faydan olur
Sende az gurur varsa benim etkinliklerime katilmazsinSen niye takılıyon boşkoy muhattap olma
Olum sen kimsin biz buraya yıllarımızı verdik eline iki kuruş geçmiş onu da kaybetmişsin hırsından sağa sola saldırıyorsun katılırsam adam değilim zaten hadi ikile şimdi benimle muhattap olma mazallah benide bitirirsin falanSende az gurur varsa benim etkinliklerime katilmazsin
hatanı kabul et gel bız herkesı kabul edıyoruz dostSende az gurur varsa benim etkinliklerime katilmazsin
Veled yasin kacOlum sen kimsin biz buraya yıllarımızı verdik eline iki kuruş geçmiş onu da kaybetmişsin hırsından sağa sola saldırıyorsun katılırsam adam değilim zaten hadi ikile şimdi benimle muhattap olma mazallah benide bitirirsin falan
Bana gelmedi knk sağlık olsunGönderim tamamladı hepinize Bol.şans iyi geceler
Berkay 11 ben 13 abi 2 ye tek kapısalımVeled yasin kac
anki onu severim Bn sahtekar mahtekar bna yamugu yk
Keyfin bilirK
Knk çekiliş çıkmıştı atmamiştım ondanK