500 yatırıp 2000tl ile başlayacagız kısmetse çevirim sonrası en az 10k lık bir hedefim var inşallah sitede de çekimde sıkıntı olmazsa destek veren dostlara guzel bir dagıtım yapacagım siteyle konuşayım şartları döneceğim
Hoşgeldiniz noelbaba ertancigimÇevrim nasıl onda sezer kaç kat
abi 20 kat 1.60 oranda payfix yatırım yokÇevrim nasıl onda sezer kaç kat
Hb silikon ekoHoşgeldiniz noelbaba ertancigim
dün serdar abinin konusunda yaptm bu 500 uHelal Sezer bol şans ulaş artık şu hedefe gına geldi 100 sayfa yapıp sonda yatmaktan![]()
Ozaman yatiramiyacakmisinabi 20 kat 1.60 oranda payfix yatırım yok![]()
abi benm paparamı zamnında bir oç patlattı 5.5k bakiyeyle o zamndan beri bende papara yok .jeton kripto papara bide havale var bunlarda bende yok hayttada havale yapmamOzaman yatiramiyacakmisin
Bir hovardalik yapalım dedik yaptirmadilar☺beyler hovarda hikaye oldu yokmu hoşgeldin bonusu veren guzel bir site çekimde sıkıntı olmyacak![]()
Havale yapma zatenabi benm paparamı zamnında bir oç patlattı 5.5k bakiyeyle o zamndan beri bende papara yok .jeton kripto papara bide havale var bunlarda bende yok hayttada havale yapmam
Boşver reis zaten payfix yok havaleyle ilgili de bi sürü sikayet var milletin bakiyesi yansımamis, canlı pert falan500 yatırıp 2000tl ile başlayacagız kısmetse çevirim sonrası en az 10k lık bir hedefim var inşallah sitede de çekimde sıkıntı olmazsa destek veren dostlara guzel bir dagıtım yapacagım siteyle konuşayım şartları döneceğim
aynen konuyu okudum bende ama foruma sponsor diye serdar abiyle gaza geldimBoşver reis zaten payfix yok havaleyle ilgili de bi sürü sikayet var milletin bakiyesi yansımamis, canlı pert falan