%100 de olur abiÇok cazip bildigim yok malesef
%100 de olur abiÇok cazip bildigim yok malesef
ne için kanka zaten konu acmıssın@erhanbey22 @Eko35 varmı bildiğinz saglam site
yatırım yapamıyz payfix yokmuş sitenin şimdi uye oldum zatenne için kanka zaten konu acmıssın
hovardalık zordur dost oyle kolay yatıramazsınyatırım yapamıyz payfix yokmuş sitenin şimdi uye oldum zaten![]()
shotbet saglam ılk cıktıgı gunde yamuk yapmadı sımdı daha derlı toplubu shot bet var foruma sponsor o nasıl acaba
ulan bir defada geyiğe vurma beehee buraya vazgectın yatırmıcan var dost payfıx yazayım dırekt yatır guvenılır 500 lırayı 3 saatte 5000 bın yapıyorum
Shotbete at 100 tl birde kod al carkdan onlarda güzel şeyler çıkabiliyor ufaktan başla site bulamazsan cazip%100 de olur abi![]()
Helal dost YouTube ki adamdan daha az saate yapıyormusunhee buraya vazgectın yatırmıcan var dost payfıx yazayım dırekt yatır guvenılır 500 lırayı 3 saatte 5000 yapıyorum
makaraya vurmassak yasayamayız dusunursek kafayı sıyırırızulan bir defada geyiğe vurma bee
ama 10k yapim 250 helalin var![]()
vardı burda bı dostumuz ne dıyodu erkan 2k yı 3 saate 5k mı yapıyodu baktım cekım paylas sayfalarında hep 300 400 cekıyoHelal dost YouTube ki adamdan daha az saate yapıyormusun
500 dedik 500 atalım abi değsinShotbete at 100 tl birde kod al carkdan onlarda güzel şeyler çıkabiliyor ufaktan başla site bulamazsan cazip
İsim verme tezcanvardı burda bı dostumuz ne dıyodu erkan 2k yı 3 saate 5k mı yapıyodu baktım cekım paylas sayfalarında hep 300 400 cekıyo
ben sana uzun zamandr odul atmyrm bu 250 sözüm olsun tutarsa o gun umuta bile 50 attım 2 gun oncemakaraya vurmassak yasayamayız dusunursek kafayı sıyırırız
Öyle olsun bakim500 dedik 500 atalım abi değsinicraatımız buyuk olursa sevenlerimizide buyuk sevindirelim
![]()
Nasıl site ariyon dost bonuslu mu yoksa normal sitemi@erhanbey22 @Eko35 varmı bildiğinz saglam site
bi de bi yıkama yaglama sıtelere cekım paylas bonusu alırken soyle hızlı boyle hızlı bı ılgılı destek super sıte bakıyon 100 lıra cekmıs aq sahtekarlarıİsim verme tezcan
Mefete yokmu ?abi benm paparamı zamnında bir oç patlattı 5.5k bakiyeyle o zamndan beri bende papara yok .jeton kripto papara bide havale var bunlarda bende yok hayttada havale yapmam
Saygılar abim nasilsinbi de bi yıkama yaglama sıtelere cekım paylas bonusu alırken soyle hızlı boyle hızlı bı ılgılı destek super sıte bakıyon 100 lıra cekmıs aq sahtekarları![]()