- 90,554
- 100,145
- 113
ya dost ıcmek mesele degıl bunye saglamsa kusmadan ıcersın abuk sabuk hareketlere gırdın mı 50 duble ıcsen nolurBn bir ara arkdş 1 bardak içti üstüne 70 lik btmş ayaga klkna kadar birsey yoktu ayaga klktm gözümü sabah açtım 😆
ya dost ıcmek mesele degıl bunye saglamsa kusmadan ıcersın abuk sabuk hareketlere gırdın mı 50 duble ıcsen nolurBn bir ara arkdş 1 bardak içti üstüne 70 lik btmş ayaga klkna kadar birsey yoktu ayaga klktm gözümü sabah açtım 😆
Valla ortak iyiyim guzl bir çkr kyfi arabayı otoparka kttm o yuzdn iyiyimİçtiğin yerden Kalkma Reis Koy kafayı Orda Kal 😁
Niye kurulayim dost senin takildigin ortamlar fısmış dost k.berkan bana kuruluyo sımdı cok gorduk dost 13 deyıp 3te acıl telefon alıp gıdenler
kızdın mı dostuna dost cok cıddıye alıyon senle makara yapılmaz dost 13 te 31in tersi dost bu sınema onceden kurgulanmıs gıbıNeyse dost inanma sen bizde yalan dolan olmaz kafamizdan yasamadigimiz senaryo yazmayiz dost
bızım takıldıgımız ortamlarda gece sonunda nabız kontrolu yapıyoduk dost oldumu uyuyomu dıyeNiye kurulayim dost senin takildigin ortamlar fısmış dost k.b
Aynen öyle dost Bn kendimi kimseye isptlmk için içmem kafam Çakır olsun ytr. Durmasını bilen kişiyle içilir yoksa ortmn içine ederlerya dost ıcmek mesele degıl bunye saglamsa kusmadan ıcersın abuk sabuk hareketlere gırdın mı 50 duble ıcsen nolur
Çok yalancı dostun olduğu için herseyden nem kapiyon dostkızdın mı dostuna dost cok cıddıye alıyon senle makara yapılmaz dost 13 te 31in tersi dost bu sınema onceden kurgulanmıs gıbı
Sabah Uyuyqniyorsa Sorun Yok Reisbızım takıldıgımız ortamlarda gece sonunda nabız kontrolu yapıyoduk dost oldumu uyuyomu dıye
kendım yalancıydım dost ondanÇok yalancı dostun olduğu için herseyden nem kapiyon dost![]()
uyanmazsa nolcak dost o kadar tasıyan 2 sokak otede torba tutuyo kıme ne acıklıcanSabah Uyuyqniyorsa Sorun Yok Reis
Neyse bosver dost çoluk çocuk muhabbetleri bunlar kimseye kendimi ispatlamaya gerek duymam dostbızım takıldıgımız ortamlarda gece sonunda nabız kontrolu yapıyoduk dost oldumu uyuyomu dıye
Yaradana Havale Olmuş Oluyor Dost O iysini Bilir Ne Diyelimuyanmazsa nolcak dost o kadar tasıyan 2 sokak otede torba tutuyo kıme ne acıklıcan
çok alıngansın dost eniştede böyle bi laf diyon bavulu alıp gıdıyo konusmuyo 2 saatNeyse bosver dost çoluk çocuk muhabbetleri bunlar kimseye kendimi ispatlamaya gerek duymam dost![]()
Yenisine Bak Sen Reis 😂Yuh 24 lzm 3:45 var
Yok be dost ben alınmam da sen inanmiyon dost hiç biseye mkçok alıngansın dost eniştede böyle bi laf diyon bavulu alıp gıdıyo konusmuyo 2 saat
Dost her şey sendense kabul eder Erhan dostumuzCanım Rakı İstiyor Bu Aralar Hafta Sonu Bizde Bir Mangal Yaparız Heralde Erhan Reis Yapalım mı Beraber