- 90,549
- 100,142
- 113
sınemaya gonul vermıs dostları bı bakısta tanıyoruz dost sektor cetındır dost dıkkatlı ol mahoya bıle acımadı dostBende ki Sinemalar Fena Dost Aslında Haklısın 😂
sınemaya gonul vermıs dostları bı bakısta tanıyoruz dost sektor cetındır dost dıkkatlı ol mahoya bıle acımadı dostBende ki Sinemalar Fena Dost Aslında Haklısın 😂
bizi mi yiyo diyon yani dostNe yemekmis be dost 1 saatir yiyemedin
Yaradana Sığınıp Yürüyoruz Bu Yolda Dost Biz Gönül Verdik Bu Sektöre 😁sınemaya gonul vermıs dostları bı bakısta tanıyoruz dost sektor cetındır dost dıkkatlı ol mahoya bıle acımadı dost
Aynen dost bununda sineması farklı denenmemiş yöntem ile senaryo uygulamaya casliyo ama yemez dostbizi mi yiyo diyon yani dost
dikkatli ol dost altın kelebegı almak ısteyen dostlar ayagını kaydırmasınYaradana Sığınıp Yürüyoruz Bu Yolda Dost Biz Gönül Verdik Bu Sektöre 😁
Yok Dost Çivili Bot Giydik Sağlam Basalım Diyedikkatli ol dost altın kelebegı almak ısteyen dostlar ayagını kaydırmasın
hangi mac dost@erhanbey22 sus be kardesim maçı takip ediyoz
Seznaz dostumuzun kuponu dost senide takip etmeye davet ediyom dosthangi mac dost
hangi mac dost gozlerıme bakıp soyler msın sankı sende sınemadasın dostSeznaz dostumuzun kuponu dost senide takip etmeye davet ediyom dost
Eyvallah dostum ama kaybttkBol şans dost
Gözler kalbin aynasıdır yalan söylemez dosthangi mac dost gozlerıme bakıp soyler msın sankı sende sınemadasın dost
Sağlık olsun dostEyvallah dostum ama kaybttk
Bi filmin sonuna daha geldik hee dostEyvallah dostum ama kaybttk
Tmm dost karışma bizdeBeyler 2 gole kasa 350 oluyr hadi attrlm 8 mçtn 6 sı gldi
Yatarsa kasa 0 roll btr
ula oda kılıt oldu gol sesı geldı daha 58. dk da ki golun sesını verıyo adilerSon mç son golll beyler