Bol şanslar reisLugo-leganes maç skoru 3-3
Bol şanslar
Ankaranın 2 altılısınıda toplumda 135tl ye yakldım feyenord emmem odada 3-3 tek mç onada 1k attım ama o 100k veryr tutrsa3.3 skor 1400 tl 🤔
bol şansLugo-leganes maç skoru 3-3
Bol şanslar
1200 vermiş ankara 2 altılı dostAnkaranın 2 altılısınıda toplumda 135tl ye yakldım feyenord emmem odada 3-3 tek mç onada 1k attım ama o 100k veryr tutrsa
Bn fb maçından beri 33 skor oynuyrm. Gecen gun 35 orandan barca city tuttrdm
İlk altılı 440 verdi çıkan at favori geldi diye 2 misli 880 oldu. Diğerinde 1152 mi ne verdi yklşk 2k aldm da piç oldu para hiçbiri 33 bitmedi1200 vermiş ankara 2 altılı dost
Yarın ki maçlar tam 3-3 lük maçlar reis dene yine ufaktan şansını benceİlk altılı 440 verdi çıkan at favori geldi diye 2 misli 880 oldu. Diğerinde 1152 mi ne verdi yklşk 2k aldm da piç oldu para hiçbiri 33 bitmedi
Özü kaypak olan yazmasın bunu karakter yoksunları bnm konuma yorum yapmsn snn gbileriKardeş 3 3 skora 1400 bastığın kuponun ekran görüntüsünü at adminlere rica eder hesabımı kapattırırım. Bırak artık şu sinemaları özüne dön
Yok fb ümraniye maçına 3-3 skora 1000 attım yok 6tlyi 160k yaptım yok basket 0 a 10bin attım. Attın da attın be kardeşim youtubedaki çakma slotçulara döndünÖzü kaypak olan yazmasın bunu karakter yoksunları bnm konuma yorum yapmsn snn gbileri
Benide seni de burada herkes biliyor Bn bugun kadar 1 tane kupon paylşmdm 20k ya yakın para dagıtmşmdr ama o yüzden ceneni kes muhatabım bile olmayacak kadar gözümde alçksnYok fb ümraniye maçına 3-3 skora 1000 attım yok 6tlyi 160k yaptım yok basket 0 a 10bin attım. Attın da attın be kardeşim youtubedaki çakma slotçulara döndün
Oo kimler burada haysiyeti olmayan vatandaş. Dolandırıcı vatandaş da burada. Şu dm ye bi bak sen bakYok fb ümraniye maçına 3-3 skora 1000 attım yok 6tlyi 160k yaptım yok basket 0 a 10bin attım. Attın da attın be kardeşim youtubedaki çakma slotçulara döndün
Yav he.Benide seni de burada herkes biliyor Bn bugun kadar 1 tane kupon paylşmdm 20k ya yakın para dagıtmşmdr ama o yüzden ceneni kes muhatabım bile olmayacak kadar gözümde alçksn
Sen millete yalancı diyene kadar. kendi yaptıgın dolandırıcılıkları konus. ben dolandırıcının kralıyım de.Kardeş 3 3 skora 1400 bastığın kuponun ekran görüntüsünü at adminlere rica eder hesabımı kapattırırım. Bırak artık şu sinemaları özüne dön
Ne yaptı ki haci merak ettimSen millete yalancı diyene kadar. kendi yaptıgın dolandırıcılıkları konus. ben dolandırıcının kralıyım de.