Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet SGK dan Gelen İfade Çağrısı

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
285
63
Bu gün böyle bir kağıt ulaştı elime açıklayıcı birşeyde yazmiyo ceza v.s olsa bu şekilde gelmez sanırım hiç basina gelen varmı Screenshot_2026-06-21-12-35-45-892_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2026-06-21-12-35-45-892_com.miui.gallery.jpgacaba

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,019
5,210
113
Sana şimdi ya da geçmişte çalıştığın işleriyle ilgili sorular soracaklar sigortası yatmayan maaşı yatmayan ya da işyerindeki sorunlu yoneticiler tehtid vs var mı ya da yıllık ücretli ya da ücretsiz izinlerini kullandığın yaklaşık tarihler bunların ücretleri yattı mı vs diye soracaklar korkma sıkıntı birşey değil

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,377
2,067
113
Sana şimdi ya da geçmişte çalıştığın işleriyle ilgili sorular soracaklar sigortası yatmayan maaşı yatmayan ya da işyerindeki sorunlu yoneticiler tehtid vs var mı ya da yıllık ücretli ya da ücretsiz izinlerini kullandığın yaklaşık tarihler bunların ücretleri yattı mı vs diye soracaklar korkma sıkıntı birşey değil
Var diyelim nasıl olcak o benim bi arkadaşım yıllık izin patron vermiyo diyodu 10 yıl çalışmış bırakmış sonra gerçi adam da olmuş iş veren

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,377
2,067
113
Sgk omursamiyodu şikayeti bile adam şikayet de açmıştı

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,642
7,428
113
İşsizlik parasını nedir buu

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
285
63
Daha önce cagrildinmi sen

tengrisst

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
160
43
Çalıştığın bir firmada yapılan denetim sonucu bazı bulgular bulmuşlar bunu sanada soracaklar

tengrisst

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
160
43
Çalıştığın bir firmada yapılan denetim sonucu bazı bulgular bulmuşlar bunu sanada soracaklar
Neden olduğunu senin çalıştığın iş yerinde ki durumları bilmediğimiz için yorumlayamayız dolayısıyla senin bir çıkarım yapıp anlaman lazın

White

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
664
160
43
Maaş gününde yatıyor mu zorla fazla mesai var vb gibi şeyler soracaklar

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,954
1,488
113
Benim daha önce çalıştığım işyerinde kaçak işçiler vardı İranlılar şikayet etmiştim.10 gün sonra fabrikayı polisler basıp deport etmişlerdi 10 kişiyi fabrikaya da sağlam ceza kesmişlerdi.sikayet var büyük ihtimalle