Sgk nin böyle bisey göndereceğini sanmıyorum ilk defa böyle bisey gordumBu gün böyle bir kağıt ulaştı elime açıklayıcı birşeyde yazmiyo ceza v.s olsa bu şekilde gelmez sanırım hiç basina gelen varmı Ekli dosyayı görüntüle 988759Ekli dosyayı görüntüle 988759acaba
Var diyelim nasıl olcak o benim bi arkadaşım yıllık izin patron vermiyo diyodu 10 yıl çalışmış bırakmış sonra gerçi adam da olmuş iş verenSana şimdi ya da geçmişte çalıştığın işleriyle ilgili sorular soracaklar sigortası yatmayan maaşı yatmayan ya da işyerindeki sorunlu yoneticiler tehtid vs var mı ya da yıllık ücretli ya da ücretsiz izinlerini kullandığın yaklaşık tarihler bunların ücretleri yattı mı vs diye soracaklar korkma sıkıntı birşey değil
Sgk omursamiyodu şikayeti bile adam şikayet de açmıştıSana şimdi ya da geçmişte çalıştığın işleriyle ilgili sorular soracaklar sigortası yatmayan maaşı yatmayan ya da işyerindeki sorunlu yoneticiler tehtid vs var mı ya da yıllık ücretli ya da ücretsiz izinlerini kullandığın yaklaşık tarihler bunların ücretleri yattı mı vs diye soracaklar korkma sıkıntı birşey değil
Daha önce cagrildinmi senSana şimdi ya da geçmişte çalıştığın işleriyle ilgili sorular soracaklar sigortası yatmayan maaşı yatmayan ya da işyerindeki sorunlu yoneticiler tehtid vs var mı ya da yıllık ücretli ya da ücretsiz izinlerini kullandığın yaklaşık tarihler bunların ücretleri yattı mı vs diye soracaklar korkma sıkıntı birşey değil
Neden olduğunu senin çalıştığın iş yerinde ki durumları bilmediğimiz için yorumlayamayız dolayısıyla senin bir çıkarım yapıp anlaman lazınÇalıştığın bir firmada yapılan denetim sonucu bazı bulgular bulmuşlar bunu sanada soracaklar
İfade için çağırmışlar da ne alaka anlamadim o kanunu arattım böyle birşey ciktiİşsizlik parasını nedir buu
Şenlik bişey değil eski çalıştığın yerlerden biri takibe düşmüş onla ilgili soru sorcaklarBu gün böyle bir kağıt ulaştı elime açıklayıcı birşeyde yazmiyo ceza v.s olsa bu şekilde gelmez sanırım hiç basina gelen varmı Ekli dosyayı görüntüle 988759Ekli dosyayı görüntüle 988759acaba
Daha önce küçük bı ihmal olmuştu olabilirmi acabaÇalıştığın bir firmada yapılan denetim sonucu bazı bulgular bulmuşlar bunu sanada soracaklar
Gitmezsem nolurŞenlik bişey değil eski çalıştığın yerlerden biri takibe düşmüş onla ilgili soru sorcaklar
Neden gitmeyesin kiGitmezsem nolur
Zorla götürülursun aq kağıtta yazıyor zaten hshshGitmezsem nolur
Adım atsak para çünküNeden gitmeyesin ki
Kanka numarayı arayıp durumunu anlatsan yardımcı olurlar belkiAdım atsak para çünkü
Ararlarsa çok meşgulüm de geç bişey olmazGitmezsem nolur