- 8,885
- 3,709
- 113
Sonuçlanır bekle 😁Kupon da sonuclanmıyor bu sitelere ne oluyor anlamadım
Sonuçlanır bekle 😁Kupon da sonuclanmıyor bu sitelere ne oluyor anlamadım
Kasma kanka düzelir relakss kupon.tuttu gerisi önemli değilKupon da sonuclanmıyor bu sitelere ne oluyor anlamadım
Nasıl istersen kesene bereketBeyler normalde konuda yazıdığım 3 kişiye atıcaktım da onlar kabul ederse bakiyeden biraz kısıp diğerleri ile de paylaşalım 2 adım yaptık çünkü çok bişey kazanmadık.
ya tamer kahkaha attım aq aahahhahahahhaaUlan o değil bira içerken dişmi kırılır nerde degisik şey var beni buluyor yudumu aldım dilim değdi dişime baktim dişin yarısı yok nasıl böyle pis ince bir sızısı var ya beynimi agritti şerefsiz
Bananeeeeeeeeeeeee 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝😝😜😜😜😜😜Beyler normalde konuda yazıdığım 3 kişiye atıcaktım da onlar kabul ederse bakiyeden biraz kısıp diğerleri ile de paylaşalım 2 adım yaptık çünkü çok bişey kazanmadık.
Tamooo biradaki asit sidigindeki asitten çok kırılır tabi 😂😂😂 ama üzüldüm.gecmis olsun brocumUlan o değil bira içerken dişmi kırılır nerde degisik şey var beni buluyor yudumu aldım dilim değdi dişime baktim dişin yarısı yok nasıl böyle pis ince bir sızısı var ya beynimi agritti şerefsiz
😂😂😂😂 Vallahi lan 3 4 günden beri perişan etti şerefsizya tamer kahkaha attım aq aahahhahahahhaa
Teşekkür ederim kanka yalandan üzüldüm diyip şuan güldüğünün farkındayım 😂😂😂🤣🤣Tamooo buradaki asit sidigindeki asitten çok kırılır tabi 😂😂😂 ama üzüldüm.gecmis olsun brocum
Geçmiş olsun 😁Teşekkür ederim kanka yalandan üzüldüm diyip şuan güldüğünün farkındayım 😂😂😂🤣🤣
Kanka beni katma ben dostluk için takibe geldim zaten her zaman olunca atiosn bana eli Bol gönlü zengin adamsinBeyler normalde konuda yazıdığım 3 kişiye atıcaktım da onlar kabul ederse bakiyeden biraz kısıp diğerleri ile de paylaşalım 2 adım yaptık çünkü çok bişey kazanmadık.
Eyvallah kanka sağolasın 😂Geçmiş olsun 😁
Yok valla üzüldüm canee gecmis olsunTeşekkür ederim kanka yalandan üzüldüm diyip şuan güldüğünün farkındayım 😂😂😂🤣🤣
Eder onlar eder adam dışını kırmış bira içerken bunuda yapar 😁
🤣🤣😂😂😂Kanka beni katma ben dostluk için takibe geldim zaten her zaman olunca atiosn bana eli Bol gönlü zengin adamsin
Bak bu sefer inandım 😊🙂Yok valla üzüldüm canee gecmis olsun
Ooo bu adama laf yok ne derse öyledir onu Dipnot geçeyim yanii ona göre