- 43,416
- 7,837
- 113
tmm kanks sağolasınPardonnahmetnsnen de vardın Di mi sen at paratim
tmm kanks sağolasınPardonnahmetnsnen de vardın Di mi sen at paratim
YabenPardonnahmetnsnen de vardın Di mi sen at paratim
Reis sana birkaç kez paylaşım yaptım ya şans bakiyesi
tmmdır reisim@ahmetc10 rollü açsın @karagalak a öncelik verirsinn dost hiç ulaşamadığım 2 kişi.
Hadi yeni bı rool daha acta takip edelimReis sana birkaç kez paylaşım yaptım ya şans bakiyesi
Espiri dost şansın daim olsunReis sana birkaç kez paylaşım yaptım ya şans bakiyesi
Ahmet yapıştır gelsin şimdi roll takip edelimPardonnahmetnsnen de vardın Di mi sen at paratim
Paratim yoktu zaten kank bende sana çektirecektim 🤣🤣tmmdır reisim
Kral 13 sayfa dm var bende hıx senle alıavwrısım olmamıs baktım bana ulasmışmısın? 1 sanıye ayrılmadan takıp ettm. Herneyse allah gonlune gore versın@ahmetc10 rollü açsın @karagalak a öncelik verirsinn dost hiç ulaşamadığım 2 kişi.
Olur dost@Shooter34 reis bu konudan devam edelim mi bizde? arkadaşlar burada zaten
Bro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.Kral 13 sayfa dm var bende hıx senle alıavwrısım olmamıs baktım bana ulasmışmısın? 1 sanıye ayrılmadan takıp ettm. Herneyse allah gonlune gore versın
Bana atmistin sıkıntı yap yeni rool aç takipteyimBro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.
İki paket sigara almayı unutmaBro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.
Tavır değil ısrarla daha önce 2 arkadasa ulaşmamışım diyorsun ona takıldım bana nzaman ulaştın diye.Bro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.
Sana ulaştım demedim zaten sen de ulaşmadıklarımdansın ama Ahmet e hem ulaşmadım hem söz verdim.Tavır değil ısrarla daha önce 2 arkadasa ulaşmamışım diyorsun ona takıldım bana nzaman ulaştın diye.
Hacim geçen de aynı muhabeet oldu gönlünden kim geviyorsa onlara ver geç sonra falan filan yapılıyorYeter artık birader açmayacağım açmayacağım diyorum yine açıyorum muhabbet olsun yardımımız dokunsun diyoruz her rollde birşey çıkıyor önceden direkt 2 3 kişiye ulaşırdım sırf bu yüzden sadece roll bakiyesi veriyorum yeter gerçekten yeter