Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 540 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Kral 13 sayfa dm var bende hıx senle alıavwrısım olmamıs baktım bana ulasmışmısın? 1 sanıye ayrılmadan takıp ettm. Herneyse allah gonlune gore versın
Bro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,730
6,857
113
Bro neye alınıyorsun takip edenlerde 3 kişiye daha önce net paylaşımlar yaptım kalan kişilerden de Ahmete 2 gün önce söz verdim ve daha önce hiç ulaşamamıştım. Ve onunla paylaştım bu şekilde tavır yapıyorsan birdaha katılma dost.
Bana atmistin sıkıntı yap yeni rool aç takipteyim

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Yeter artık birader açmayacağım açmayacağım diyorum yine açıyorum muhabbet olsun yardımımız dokunsun diyoruz her rollde birşey çıkıyor önceden direkt 2 3 kişiye ulaşırdım sırf bu yüzden sadece roll bakiyesi veriyorum yeter gerçekten yeter

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,730
6,857
113
İki paket sigara almayı unutma

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,001
6,614
113
Tavır değil ısrarla daha önce 2 arkadasa ulaşmamışım diyorsun ona takıldım bana nzaman ulaştın diye.

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,730
6,857
113
Yeter artık birader açmayacağım açmayacağım diyorum yine açıyorum muhabbet olsun yardımımız dokunsun diyoruz her rollde birşey çıkıyor önceden direkt 2 3 kişiye ulaşırdım sırf bu yüzden sadece roll bakiyesi veriyorum yeter gerçekten yeter
Hacim geçen de aynı muhabeet oldu gönlünden kim geviyorsa onlara ver geç sonra falan filan yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...