Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 540 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Tamam o arkadaş trip atıp takibe gelmemiş sanırım kendi bilir burada da gülücük emojisi atıyor her rollde çıkıyor böyle

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Gönderin bana dağıtayım ama 40 tl fazla atın kesinti yapıyor hesap 0 oğlu 0

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,416
7,837
113
Ben özelden birisine sözüm vardı 200 de ona atıcam. Valla başkaları yazmasın beyler. Bana da 200 kalıyor sadece

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,000
6,614
113
Tamam o arkadaş trip atıp takibe gelmemiş sanırım kendi bilir burada da gülücük emojisi atıyor her rollde çıkıyor böyle
Kardeşim 1 saat vaktımız vardı senın rolune ayırdık malum iş güç v.s olabliyor gelmemiş değil vakit yoktu. Ahmete bol şans diledim başlamadan çıktım şahsi senınle bir sorunum olamaz sen benı ben seni tanımam neden iğneleyci konuşuyoshn. Yeterki sizler kazanın para nedir gelir geçer. Son adımda geldim kponu attıgında kımsenın hakkına girmemek için yazmadım bol şans

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Kardeşim 1 saat vaktımız vardı senın rolune ayırdık malum iş güç v.s olabliyor gelmemiş değil vakit yoktu. Ahmete bol şans diledim başlamadan çıktım şahsi senınle bir sorunum olamaz sen benı ben seni tanımam neden iğneleyci konuşuyoshn. Yeterki sizler kazanın para nedir gelir geçer. Son adımda geldim kponu attıgında kımsenın hakkına girmemek için yazmadım bol şans
Ben ahmetin açtığı rol ile alakalı değil ben rol açtığımda takındığın tavır için yorum yaptım bol şans.

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,000
6,614
113
Ben ahmetin açtığı rol ile alakalı değil ben rol açtığımda takındığın tavır için yorum yaptım bol şans.
4 kişiydik senin rolde ısrarla 2 kişiye hıc ulaşmamışım dedın defalarca 2 kişi ismi verdin bende sordum bana nzaman ulaştın diye. Ben yoktum o 2 kişi içinde. Bana para at demedim oynadıgın maça laf etmedim en az 60 70 mesaj yazmısımdır destek için ama dedıgın gibi bol şans reissss

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
4 kişiydik senin rolde ısrarla 2 kişiye hıc ulaşmamışım dedın defalarca 2 kişi ismi verdin bende sordum bana nzaman ulaştın diye. Ben yoktum o 2 kişi içinde. Bana para at demedim oynadıgın maça laf etmedim en az 60 70 mesaj yazmısımdır destek için ama dedıgın gibi bol şans reissss
3 kişi dedim biri de sendin Ahmete sözüm var dedim onu tercih ettim gidip oku yalan konuşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...