Gardaslar @Shooter34 ve @ahmetc10 teşekkürler şansınız bol olsun
Sen yap dost@Shooter34 kendi hakkını da listedeki arkadaşlara verilmesini istedi. 200 şer tl atılacak. Listedeki bi kişiye atiyim dağıtımı yapsın? Kim yapmak ister?
Ben yapablirim isterseniz@Shooter34 kendi hakkını da listedeki arkadaşlara verilmesini istedi. 200 şer tl atılacak. Listedeki bi kişiye atiyim dağıtımı yapsın? Kim yapmak ister?
Kank şarjım az çabuk ben dağıtamam kalır bi daha akşam 7ye@Shooter34 kendi hakkını da listedeki arkadaşlara verilmesini istedi. 200 şer tl atılacak. Listedeki bi kişiye atiyim dağıtımı yapsın? Kim yapmak ister?
Tmm knka@ahmetc10 sen dağıt bro
Tamamdır knka. Bu listedeki arkadaşlar bana iban atsınlar. Kişi başı 200 atılacak.
Kardeşim 1 saat vaktımız vardı senın rolune ayırdık malum iş güç v.s olabliyor gelmemiş değil vakit yoktu. Ahmete bol şans diledim başlamadan çıktım şahsi senınle bir sorunum olamaz sen benı ben seni tanımam neden iğneleyci konuşuyoshn. Yeterki sizler kazanın para nedir gelir geçer. Son adımda geldim kponu attıgında kımsenın hakkına girmemek için yazmadım bol şansTamam o arkadaş trip atıp takibe gelmemiş sanırım kendi bilir burada da gülücük emojisi atıyor her rollde çıkıyor böyle
Ben ahmetin açtığı rol ile alakalı değil ben rol açtığımda takındığın tavır için yorum yaptım bol şans.Kardeşim 1 saat vaktımız vardı senın rolune ayırdık malum iş güç v.s olabliyor gelmemiş değil vakit yoktu. Ahmete bol şans diledim başlamadan çıktım şahsi senınle bir sorunum olamaz sen benı ben seni tanımam neden iğneleyci konuşuyoshn. Yeterki sizler kazanın para nedir gelir geçer. Son adımda geldim kponu attıgında kımsenın hakkına girmemek için yazmadım bol şans
4 kişiydik senin rolde ısrarla 2 kişiye hıc ulaşmamışım dedın defalarca 2 kişi ismi verdin bende sordum bana nzaman ulaştın diye. Ben yoktum o 2 kişi içinde. Bana para at demedim oynadıgın maça laf etmedim en az 60 70 mesaj yazmısımdır destek için ama dedıgın gibi bol şans reissssBen ahmetin açtığı rol ile alakalı değil ben rol açtığımda takındığın tavır için yorum yaptım bol şans.
3 kişi dedim biri de sendin Ahmete sözüm var dedim onu tercih ettim gidip oku yalan konuşma.4 kişiydik senin rolde ısrarla 2 kişiye hıc ulaşmamışım dedın defalarca 2 kişi ismi verdin bende sordum bana nzaman ulaştın diye. Ben yoktum o 2 kişi içinde. Bana para at demedim oynadıgın maça laf etmedim en az 60 70 mesaj yazmısımdır destek için ama dedıgın gibi bol şans reissss
Tskrlr dostListedekiler atsın sadece iban