- 39,567
- 33,728
- 113
Tebrikler dostAdamı tebrik edin geçin dilenmeye gerek yok
Tebrikler dostAdamı tebrik edin geçin dilenmeye gerek yok
Bu davranışından dolayı kutlarım seni.Bu arada özelden yazanı sutluyorum
Bende seni kutluyorum her b.. maydanoz olduğun içinBu davranışından dolayı kutlarım seni.
Bok olmayın maydanoz olmayayım bende. 🤣Bende seni kutluyorum her b.. maydanoz olduğun için
Dost sen benim konuma yazma bidahe sevinirim çocuk yaştasın galibaBok olmayın maydanoz olmayayım bende. 🤣
65 yaşındaki adamla nasıl konuşuyorsun dost ayıp sanaBok olmayın maydanoz olmayayım bende. 🤣
Ulan tebrik ettik layk bile atmamışsin ne özeli ne gözeliBu arada özelden yazanı sutluyorum
Sen niye gerginsin bu kadar dost. Gul eglen awDost sen benim konuma yazma bidahe sevinirim çocuk yaştasın galiba
Burdan yaz niye dm atıyorsun?Ulan tebrik ettik layk bile atmamışsin ne özeli ne gözeli
Yazarım istediğim yere. Üslupta sıkıntı olmadıktan sonra mani olamazsın buna Brentford.Dost sen benim konuma yazma bilahare sevinirim çocuk yaştasın galiba
Ben pek sevinmim böyle şeylere ufak işler-Sen niye gerginsin bu kadar dost. Gul eglen aw
27 plakalı şahısta olabilir . O da ayarsızdı çünküYazarım istediğim yere. Üslupta sıkıntı olmadıktan sonra mani olamazsın buna Brentford.
İspatla lan kerkenez. Yandan yemiş.Burdan yaz niye dm atıyorsun?
Konu kilit
Dost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅Bu beklemede yazan konularda etkinlik olmuyormu..??
Harbi bilmediğimden soruyorum..
Yani ozaman herkes beklemede diye konu açsın..boş konu acilmamali bence..etkinlik yok ise
Way beDost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅
Şekli etkinliklerle yapsınlarDost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅

Herkes bir değil dost. Herkesin tutumu , tavrı, paylaşımı farklıdır. Ama bazıları tam HIYAR OĞLU HIYARDIRŞekli etkinliklerle yapsınlar)
Misal böyle ekran atıp
..boş konumu açılır..tuhaf geldi..Ekli dosyayı görüntüle 601993