Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Cyber Patlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
9000
Kupon Oranı
2.00

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,961
13,171
113
Eyy gidi brentford eyy. Fıtrat degisir dedik ama bu kan o kan sanki.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Bu beklemede yazan konularda etkinlik olmuyormu..??
Harbi bilmediğimden soruyorum..
Yani ozaman herkes beklemede diye konu açsın..boş konu acilmamali bence..etkinlik yok ise

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,958
24,767
113
Bu beklemede yazan konularda etkinlik olmuyormu..??
Harbi bilmediğimden soruyorum..
Yani ozaman herkes beklemede diye konu açsın..boş konu acilmamali bence..etkinlik yok ise
Dost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Dost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅
Way be

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Şekli etkinliklerle yapsınlar ;))
Misal böyle ekran atıp
..boş konumu açılır..tuhaf geldi..Screenshot_2024-08-23-02-43-49-556_com.android.chrome.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...