Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Cyber Patlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
9000
Kupon Oranı
2.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,584
33,784
113
Dost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅
Brentford olamaz ya o sweet 1000 paylaşırdı o olsaydı sweet 1000 paylaşmadan duramazdı

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,050
113
Şekli etkinliklerle yapsınlar ;))
Misal böyle ekran atıp
..boş konumu açılır..tuhaf geldi..Ekli dosyayı görüntüle 601993
Reis forumda şans diliyorsun, tebrik ediyorsun, takip ediyorsun. Muhabbet ediyorsun. Yağcılık diyorlar. Dalga geçiyorlar. Forumdaki konuların amacı nedir bilmiyorlar. Bunu diyenler konu açmasinlar. Amaçları nedir anlamadım. Gösteriş yapmak mı. Böyle yapınca milletin acı çekeceğini mi düşünüyorlar kendi beyin hücrelerince.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Reis forumda şans diliyorsun, tebrik ediyorsun, takip ediyorsun. Muhabbet ediyorsun. Yağcılık diyorlar. Dalga geçiyorlar. Forumdaki konuların amacı nedir bilmiyorlar. Bunu diyenler konu açmasinlar. Amaçları nedir anlamadım. Gösteriş yapmak mı. Böyle yapınca milletin acı çekeceğini mi düşünüyorlar kendi beyin hücrelerince.
Aynen Gereksiz işler ...benim anladığım BEKLEMEDE DİYE AÇILAN KONU EGO TATMİN KONUSUYMUS..BUNUDA OGRENDİK

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
1,586
113
Dost bu tür kullanıcılar daha önce ban yiyip 4. 5. Multi hesap açanlar. Bunların derdi ego kasmak , şekil yapmak vs . Etkinlik yapanı anlarsın tanırsın. Beklentiye girme diye yazıyorum . Bu tür hıyarlardan 2 3 tane vardı. En ağır basan brendford hıyarı ama o slot oynardı genelde Gaziantepli hıyar da olabilir 😅
Diyorsun yani para dağıtım olsun ilaa vay vay vay dağıtım yapmak zorunlumu burada 🙃🙃🙃

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,767
92,992
113
Tebrikler reis KONU KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...