- 12,396
- 3,710
- 113
Kumar alkol sigara zina herşey var sende sen düzelmen usta kendine yakışanı yap
Herkes hakettiğini yaşarKumar alkol sigara zina herşey var sende sen düzelmen usta kendine yakışanı yap
Dışarı çık biriyle sağlam kavga et içer atarlar kanka 3 5 yatarsın içemeyince mevbur bırakırsınArkadaşlar yaklaşık 15 yıldır alkol ve sigara kullanıyorum.Özellikle son 4-5 senedir abarttım hergün düzenli 3 paket sigara 1 şişede içki içiyorum.Bana bi ilham geldi dedimki kendi kendime neden bırakamayım hem sağlığım mahvoluyor hemde bütün kazandığımız buraya gidiyor.Yaklaşık 2 gündür ne bir dal sigara nede alkol içtim.Şuanda kendimi aşırı sinirli hissediyorum birine saldırcak gibiyim bide kalbimde çarpıntı var huzursuzum ağır bi mücadele veriyorum.Yoksunluk krizleri geliyor sanki madde bağımlısı gibi.Bana ne tavsiye verirsiniz bu konuda birde bırakan veya bırakmaya çalışan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar...
Dışarı çık biriyle sağlam kavga et içer atarlar kanka 3 5 yatarsın içemeyince mevbur bırakırsın
Okadar doğru ki eroini bile tedavisiz bırakabilirsiniz bağımlılık kafada biter15 yıl alkol kullandım bir gecede bırakıp o güne kadar hiç içmemiş gibi hayatıma devam ettim. Aynı zamanda zararlı maddeleri de vallahi tedavisiz bıraktım yani herşey kafada biter. Beni hicbir şey esir edemez
Mantıklı değil mi 🤣🤣🤣
İçiyorsan iç ama en azından kendini günde 1 paketle sınırla. En azından bunu yapabilirsin. Belli ki başlamak için neden arıyorsun zatenArkadaşlar yaklaşık 15 yıldır alkol ve sigara kullanıyorum.Özellikle son 4-5 senedir abarttım hergün düzenli 3 paket sigara 1 şişede içki içiyorum.Bana bi ilham geldi dedimki kendi kendime neden bırakamayım hem sağlığım mahvoluyor hemde bütün kazandığımız buraya gidiyor.Yaklaşık 2 gündür ne bir dal sigara nede alkol içtim.Şuanda kendimi aşırı sinirli hissediyorum birine saldırcak gibiyim bide kalbimde çarpıntı var huzursuzum ağır bi mücadele veriyorum.Yoksunluk krizleri geliyor sanki madde bağımlısı gibi.Bana ne tavsiye verirsiniz bu konuda birde bırakan veya bırakmaya çalışan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar...
kumarı da bırak o zaman reis yoksa kumarın esiri olacaksın...15 yıl alkol kullandım bir gecede bırakıp o güne kadar hiç içmemiş gibi hayatıma devam ettim. Aynı zamanda zararlı maddeleri de vallahi tedavisiz bıraktım yani herşey kafada biter. Beni hicbir şey esir edemez
Sigarayı bırakıyım derken kalpten gidersin azaltarak bırakacaksın yada azaltıp içmeye devam edeceksin o işler Yeşilay hattında ki kıçı kırık karıların ezbere konuştuğu gibi olmuyor neymiş efendim 11 gün içmeyince aklına sigara gelmezmiş afedersin b.k gelmez bir sinirlenen bakalım koşa koşa en yakın markete sigara almaya gidersinArkadaşlar yaklaşık 15 yıldır alkol ve sigara kullanıyorum.Özellikle son 4-5 senedir abarttım hergün düzenli 3 paket sigara 1 şişede içki içiyorum.Bana bi ilham geldi dedimki kendi kendime neden bırakamayım hem sağlığım mahvoluyor hemde bütün kazandığımız buraya gidiyor.Yaklaşık 2 gündür ne bir dal sigara nede alkol içtim.Şuanda kendimi aşırı sinirli hissediyorum birine saldırcak gibiyim bide kalbimde çarpıntı var huzursuzum ağır bi mücadele veriyorum.Yoksunluk krizleri geliyor sanki madde bağımlısı gibi.Bana ne tavsiye verirsiniz bu konuda birde bırakan veya bırakmaya çalışan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar...
Nasıl olirİçiyorsan iç ama en azından kendini günde 1 paketle sınırla. En azından bunu yapabilirsin. Belli ki başlamak için neden arıyorsun zaten
Ayrıca sigarayı birden bırakınca da kalpten falan da gitmezsin. Hayatımda duyduğum en abzürt, en komik argüman. İçilmeyen tek bir dal sigara bile sağlık için artıdır
Alkole para vermek istemiyorsan da evde kendi biranı yapabilirsin. Markette 1 biraya vereceğin parayla evde 6 tane bira yaparsın. Yapımı da çok basit zaten
Valla 3 sene yattım icmicem dedim cezaevinden çıktım eve giderken roman mahallesine ugradimDışarı çık biriyle sağlam kavga et içer atarlar kanka 3 5 yatarsın içemeyince mevbur bırakırsın
Ateş buz dan uzak olsa isterse eroin olsunValla 3 sene yattım icmicem dedim cezaevinden çıktım eve giderken roman mahallesine ugradim
Ben 30 yıldır ne alkol ne kimyasal icmiyom bitkiciyim benAteş buz dan uzak olsa isterse eroin olsun
Zaten internetten kit sipariş veriyorsun. Yapman gereken tek şey suyunu şekerini ve mayasını koyup 2 hafta kovada, 1 hafta şişede bekletmek. Hazır çorba yapmak kadar basitNasıl olir
Öyle deme dost alkol daha kötü bunu her gün içen anlayabilir bizler anlayamayızabi kendini kandırma. az dayha dayan. alkolü siktir et sigara swni zorlayan. alkolun bağımlılığı yok. umarıım bırakırsın
Arkadaşlar yaklaşık 15 yıldır alkol ve sigara kullanıyorum.Özellikle son 4-5 senedir abarttım hergün düzenli 3 paket sigara 1 şişede içki içiyorum.Bana bi ilham geldi dedimki kendi kendime neden bırakamayım hem sağlığım mahvoluyor hemde bütün kazandığımız buraya gidiyor.Yaklaşık 2 gündür ne bir dal sigara nede alkol içtim.Şuanda kendimi aşırı sinirli hissediyorum birine saldırcak gibiyim bide kalbimde çarpıntı var huzursuzum ağır bi mücadele veriyorum.Yoksunluk krizleri geliyor sanki madde bağımlısı gibi.Bana ne tavsiye verirsiniz bu konuda birde bırakan veya bırakmaya çalışan arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar...
Diren sakın geri başlama. sigarayı 15 gün içmezsen kesinlikle bırakırsın. 2005 de sigarayı askerde birden bıraktım. O gün bugündür içmem. Artık yolda birisi icerse Dumanından onun bile kaçıyorum. 13 gün daha sabretBirden bırakılmaz gğzel kardeşim 15 senenin bağımlılığı var kalp krizi bile geçirirsin
Muhtemelen birşeye sinirlendiğinde veya üzüldüğünde hemen başlayacak. Burada konu açmasının sebebi bile iradesinin zayıf olması ve aslında başlamak için neden aramasıDiren sakın geri başlama. sigarayı 15 gün içmezsen kesinlikle bırakırsın. 2005 de sigarayı askerde birden bıraktım. O gün bugündür içmem. Artık yolda birisi icerse Dumanından onun bile kaçıyorum. 13 gün daha sabret
Kdkfkf ne adamsın ya 🤣🤣Valla 3 sene yattım icmicem dedim cezaevinden çıktım eve giderken roman mahallesine ugradim