- 100
- 26
- 28
Güncel link ney usta, ben giriş yapamıyorum1saate yakın oldu yatırım yaptım bu şekil hesaba geçmedi mail gönderdim bakalım inşallah 250yi çöpe atmamışızdır
Güncel link ney usta, ben giriş yapamıyorum1saate yakın oldu yatırım yaptım bu şekil hesaba geçmedi mail gönderdim bakalım inşallah 250yi çöpe atmamışızdır
Şimşek 2-3-4 diye dene hangisi girerseGüncel link ney usta, ben giriş yapamıyorum
Güncel link ney usta, ben giriş yapamıyorum
bende öyle düşündüm ama gecikmeli de olsa yatırım onaylandı. Çekim talebi verdim 2 saat oldu henüz gelmedi amagelirse yazarım1saate yakın oldu yatırım yaptım bu şekil hesaba geçmedi mail gönderdim bakalım inşallah 250yi çöpe atmamışızdır
333 Frespin den Çıkan kazancı mı 10x çeviriyoruzbende öyle düşündüm ama gecikmeli de olsa yatırım onaylandı. Çekim talebi verdim 2 saat oldu henüz gelmedi amagelirse yazarım
Kaç saat sonra hesaba geldi yatırdığın pqrabende öyle düşündüm ama gecikmeli de olsa yatırım onaylandı. Çekim talebi verdim 2 saat oldu henüz gelmedi amagelirse yazarım
Çok değil 15-20 dk sonra geldi hesaba. Çekim talebimde şimdi geldi. 16:11 deKaç saat sonra hesaba geldi yatırdığın pqra
Bende havale yöntemi ile verdim geldi bu arada dostlarÇok değil 15-20 dk sonra geldi hesaba. Çekim talebimde şimdi geldi. 16:11 de
Doğrudur dost333 Frespin den Çıkan kazancı mı 10x çeviriyoruz
knka forumda site ismi yazıp arama yaptım herkes dolandirici demiş. Bakmama gerek yok artık. Çıkış attım siteden eyw@kartal060606 betente sakın yatırma benimkisini dünden beri ödemiyor. Destek konuşmadan atıyor dolandırıcı site. Havale yatırım dene hep aynı kişinin IBAN çıkıyor
ne kadar sürede ödedi dostÇekim yaptım oduyor
Kardeş hemen hemen herkes çekti bende dahil kaybedince neden dolandırıcıknka forumda site ismi yazıp arama yaptım herkes dolandirici demiş. Bakmama gerek yok artık. Çıkış attım siteden eyw
Çektik biz çoğu kişide çektidolandırıcı site
Link nedir acabaÇektik biz çoğu kişide çekti