- 90,806
- 100,361
- 113
Kedi bıyıklı ümitKımdı o?
Kedi bıyıklı ümitKımdı o?
Bende anlamadım o zman banka sorunu felan diyorlardı ama bence kasada çok paraları yojNiye bu kadar geç
Ahah o kım laKedi bıyıklı ümit
Yoksa bu kadar etkinlik yapmaz bence yaBende anlamadım o zman banka sorunu felan diyorlardı ama bence kasada çok paraları yoj
Valla süresiz yeseydi üzülürdum foruma nese katiyor da forum yöneticilerine niye saygısızlık etmiş gelsin sorarız hesabini piahaİyi sevindm ona
Kulağını çekValla süresiz yeseydi üzülürdum foruma nese katiyor da forum yöneticilerine niye saygısızlık etmiş gelsin sorarız hesabini piaha
Ümitoloji yönetime saygısızlıktan süresiz yemiştiAhah o kım la
Yaw max 3 5 dakika da ödüyor ikas ödemelerde sorun yok yüklü de cektimBende anlamadım o zman banka sorunu felan diyorlardı ama bence kasada çok paraları yoj
44 yasnda ama sen satrak adam bende anlamadm ya yengeye kizdi buraya patladi yada baska bise vardir erhanmValla süresiz yeseydi üzülürdum foruma nese katiyor da forum yöneticilerine niye saygısızlık etmiş gelsin sorarız hesabini piaha
Amaç çekmek zaten hirslandirip cebindeki parayı almak 10 kat çevrim diyor çekmen için bunu basabilecek 1 veya 2 kişi cikarYoksa bu kadar etkinlik yapmaz bence ya
1 hafta sonra öğreniriz ne olduğunu da gelsin bize bağırsın çağırsın sorun etmeyiz ama yöneticilere yanlış yapmış yakıştıramadım ona44 yasnda ama sen satrak adam bende anlamadm ya yengeye kizdi buraya patladi yada baska bise vardir erhanm
Doğrudur belki o zman gercekten sıkıntı olduğu için geç odemislerdirYaw max 3 5 dakika da ödüyor ikas ödemelerde sorun yok yüklü de cektim
Yatırdığın para mı 10 kat çevrim istiyorAmaç çekmek zaten hirslandirip cebindeki parayı almak 10 kat çevrim diyor çekmen için bunu basabilecek 1 veya 2 kişi cikar
Hadi patlat nba kuponu 😂😂1 hafta sonra öğreniriz ne olduğunu da gelsin bize bağırsın çağırsın sorun etmeyiz ama yöneticilere yanlış yapmış yakıştıramadım ona
Bazen guncelleme felan oluyor sitelerde o yuzden cekimler gec düşüyor belki sende o döneme denk gelmişsin 17 cekim var hepsi 5 dkajka içinde geldi benimDoğrudur belki o zman gercekten sıkıntı olduğu için geç odemislerdir
Hayır verdiği rolling 5 k aşağısını cektirmitorYatırdığın para mı 10 kat çevrim istiyor
HeHayır verdiği rolling 5 k aşağısını cektirmitor
Battik ki paramız olsa bu konuda ne ararız dost puahaHadi patlat nba kuponu 😂😂
Dazling finish mi etti erhanm😂Battik ki paramız olsa bu konuda ne ararız dost puaha