- 90,828
- 100,383
- 113
Ver ver dona kadar bırakVereyim bebegim basim kalabalik
Ver ver dona kadar bırakVereyim bebegim basim kalabalik
Iban at komu kilitleyek cekim geldiMasallah de kardo 😂😂
Helal lan sanaListe
@qguzh4nn0
@sondem61
@Gfbarmy35
@Hakan170
@Enişte
@bughays97
@fatihgs1905
@Faruk653465
Kisi 250 herkes tok uyusun dagitimi @qguzh4nn0 yapacak
Sinan hakan yapsin dagitimi sinan
Tm kalanı gonder bana maşallah konuda bi tek beni yazmadın dedim sinan da bizi neden görmüyor halbuki mulayim in bir lafı vardi bu forumda herkese mümkün mertebe yardımımiz dokunmuştur puahaVereyim bebegim basim kalabalik
Ben 2 kişiye atarımSinan hakan yapsin dagitimi sinan
Cekilos konulari aciyon senin ihtiyac yokTm kalanı gonder bana maşallah konuda bi tek beni yazmadın dedim sinan da bizi neden görmüyor halbuki mulayim in bir lafı vardi bu forumda herkese mümkün mertebe yardımımiz dokunmuştur puaha
Senin adam sinirsiz ban yemiş kanka dünkü konuyu gördüm resatlan kusus diye yazamadım bu mesaji beğenen 10 kisi içinden 1 kişiye 200 lira demişti denyo bide puahaHelal lan sana
Benim param yoktu senden 1 hafta boyunca talepte bulunmadim işte sinan farki 😄Param dun bitti valla olsa talep te bulunmazdim ayin 20 sinde kira alacam 5 gün aç gezecez artik
Bende talep etmedim @Erhan2121 a sorBenim param yoktu senden 1 hafta boyunca talepte bulunmadim işte sinan farki 😄
Benim adam nerden oluyor aq ban yese ne olacak yarın yine farklı bir isimle gelir keşke ban yemeseydi üzüldüm onunla ilgili planlarım vardiSenin adam sinirsiz ban yemiş kanka dünkü konuyu gördüm resatlan kusus diye yazamadım bu mesaji beğenen 10 kisi içinden 1 kişiye 200 lira demişti denyo bide puaha
Adresim komşumuz @wasil de mevcut dost her zaman bekleriz 😄@Valenciennes icime kurt soktu bugun jokere atarken uyari aldim bise olursa yengen beni vurur bende seni bulurum kardo 😂😂
Benim de talep yok la kime dm atmisim ki para için konuyu gördük kazandin diye yazdik iste ortaya konuştuk gizli gizli dm den anam babam hasta yol parası vermi dedik puaha biz neysek oyuzBenim param yoktu senden 1 hafta boyunca talepte bulunmadim işte sinan farki 😄
Onun diğer üyelik neydiBenim adam nerden oluyor aq ban yese ne olacak yarın yine farklı bir isimle gelir keşke ban yemeseydi üzüldüm onunla ilgili planlarım vardi
Sen onun için kendini neden yoruyordun kanka adam 2 kuruş kazandi diye keyiften uyuyamıyordu bile puahaBenim adam nerden oluyor aq ban yese ne olacak yarın yine farklı bir isimle gelir keşke ban yemeseydi üzüldüm onunla ilgili planlarım vardi