Olm bu daha dün çekim vericem diye konu açmamış miydi ne ara role düşmüş hemen@fatihgs1905 4 kisiye dagitimi yapabilir misin hakan 2 kosoye atacak
UmitdenhoOnun diğer üyelik neydi
Neden sonu hep ho ile bitiyor aq brezilyalı mı bu adamUmitdenho
Bu derken.hayirdir.ayrica rolde deildim hatirlatiyim.sinan gönlünden kopuyo atiyo.oyle üsten üsten konuşma okOlm bu daha dün çekim vericem diye konu açmamış miydi ne ara role düşmüş hemen
Kumar adamı böyle oluyor dostOlm bu daha dün çekim vericem diye konu açmamış miydi ne ara role düşmüş hemen
Dağıtım parası olmayınca kimse dağıtmıyor Sinan efendiNeyse ibanlari bana atin dagitimcimi uyandirayim
Manitama veririm dagitim parasini madem oyleDağıtım parası olmayınca kimse dağıtmıyor Sinan efendi
La ne üstten konusucam kafan mı iyi bu adam yazmıştım adamı çıkmamışBu derken.hayirdir.ayrica rolde deildim hatirlatiyim.sinan gönlünden kopuyo atiyo.oyle üsten üsten konuşma ok
Eniste ben halldermde kurt dusurduler iximeDağıtım parası olmayınca kimse dağıtmıyor Sinan efendi
Ne kurduEniste ben halldermde kurt dusurduler ixime
Fatih tatarin konusmasi oyle alinmaa garfasm sorun yokBu derken.hayirdir.ayrica rolde deildim hatirlatiyim.sinan gönlünden kopuyo atiyo.oyle üsten üsten konuşma ok
Tamam dostFatih tatarin konusmasi oyle alinmaa garfasm sorun yok
Az once jokerbete yatrrken para uyari aldm bankadan valenciesde oguzun iban iyiki patlamiyo dedi vazgectm dagtmdsn 😂Ne kurdu
İban patlarsa hanmda beni patlatir 😂Az once jokerbete yatrrken para uyari aldm bankadan valenciesde oguzun iban iyiki patlamiyo dedi vazgectm dagtmdsn 😂