- 40,110
- 20,800
- 113
Atarsa küllerimden doğarım SinoHani Sino Medellin den ses yok
Atarsa küllerimden doğarım SinoHani Sino Medellin den ses yok
Eyvallahhhh abiiiii daha kayıp bonusum gelcek 5 TL bugün 5tl kayıp bonusunu rulette 100 yaptım onu söyledim miiiiiAnladım Bol şans
Hayır yarım kalırsın yapma çeto aklını alırlar 10 saniyede slotta😂Atarsa küllerimden doğarım Sino
Aynen ama benim kupon lose oEyvallahhhh abiiiii daha kayıp bonusum gelcek 5 TL bugün 5tl kayıp bonusunu rulette 100 yaptım onu söyledim miiiii
Ula bi kerede ben kazanayım nolurHayır yarım kalırsın yapma çeto aklını alırlar 10 saniyede slotta😂
Dm den ulaşmadın hala 🤣🤣Eyvallahhhh abiiiii daha kayıp bonusum gelcek 5 TL bugün 5tl kayıp bonusunu rulette 100 yaptım onu söyledim miiiii
Kazan aga ben mi vermiyorum jackpot var da😂😂Ula bi kerede ben kazanayım nolur
Sen büyük kumarbazmışsın dostum Bol şans takip etcem senin içinDaha bu kuponum da varrrr
Yemine benzer ne laBuna bastım abi bundan sonra yemin değil ama yemine benzer bi şey ediyorum kolay kolay üst oynamam maçlara
Para topluyom be abi hatunla bir bulusayim gelince söz sana kupon yapcam bak sözüm söz ama çok pahalı yapamamDm den ulaşmadın hala 🤣🤣
Bilmiyom ki abi şey gibi ya varya birdaha üst oynayanın ben taaaa diyip durursun ya ondan isteYemine benzer ne la
Aga siz çıldırmışsınız😂Para topluyom be abi hatunla bir bulusayim gelince söz sana kupon yapcam bak sözüm söz ama çok pahalı yapamam
Neyse sen bana ulaş dm den 🤣🤣Para topluyom be abi hatunla bir bulusayim gelince söz sana kupon yapcam bak sözüm söz ama çok pahalı yapamam
Kumar kim biz kim be abiiii ama çok yakında içinden gecicemSen büyük kumarbazmışsın dostum Bol şans takip etcem senin için
Sino 1 liram gitti awAga siz çıldırmışsınız😂
Tamam çeto diplomayı almaya geldiğimde sana bi dondurma alırım😂Sino 1 liram gitti aw
Gönder gelsin aşçı😂😂Hadi bi rool acma sırası bende sinoyu kaybettik![]()
Gel sana İtalyan karamel ısmarlayım damla sakızlı 🤣🤣Tamam çeto diplomayı almaya geldiğimde sana bi dondurma alırım😂